Πολιτική

Αμετανόητος Κωνσταντινέας -Συνεχίζει την επίθεση στον Ά.Γεωργιάδη (βίντεο)


Ο Γιώργος Παπαδάκης δήλωσε σήμερα ότι δεν θα ξανακάλεσει στην εκπομπή του Πέτρο Κωνσταντινέα, με τον βουλευτή, ωστόσο να δηλώνει αμετακίνητος στις θέσεις του.

Χθες, κατά τη διάρκεια της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 Πέτρος Κωνσταντινέας και Αδωνις Γεωργιάδης κόντεψαν να έρθουν στα χέρια καθώς η συζήτηση ξέφυγε με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να βγάζει από τα χαρτιά του μια φωτογραφία του Αδωνι Γεωργιάδη και της Ευγενίας Μανωλίδου και να λέει στον αντιπρόεδρο της ΝΔ ότι τότε ήταν «λιάρδα».

Χρειάστηκε μάλιστα η παρέμβαση του παρουσιαστή για να τους χωρίσει με τον κ. Παπαδάκη να λέει σήμερα ότι δεν πρόκειται να ξανακαλέσει στην εκπομπή του τον Πέτρο Κωνσταντινέα καθώς δεν μπορεί να ελέγξει τον εαυτό του.

Ο κ. Κωνσταντινέας, πάντως, φαίνεται αμετανόητος. «Όσον αφορά τα περί λογαριασμών και των απειλών του Άδωνι... Ένα έχω να πω! Το ήθος του καθενός ξεκινά από τα μικρά και καταλήγει στα  μεγάλα... Ας κρίνει ο κόσμος το πολιτικό ήθος του καθενός!», έγραψε στο Twitter λίγο μετά τον καβγά, ενώ παρόμοια ήταν η στάση του και σε τηλεοπτική του εμφάνιση το ίδιο απόγευμα στο SBC, όπου χαρακτήρισε τον Άδωνι Γεωργιάδη ως «το μεγαλύτερο ταλέντο στο Twitter και στο facebook», αρνούμενος πάντως να παραδεχθεί εάν έσφαλε ή όχι.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...