Κοινωνία

Έκκληση για βοήθεια από την οικογένεια του μικρού Αλέξανδρου

Είναι από αυτές τις περιπτώσεις που μας κάνουν να αντιληφθούμε ότι το πολυτιμότερο αγαθό είναι η υγεία μας. Άλλη μια οικογένεια περνά πολύ δύσκολες στιγμές βλέποντας το παιδί τους στο κρεβάτι του πόνου και είναι ανήμπορη να αντιδράσει.

Η οικογένεια του 14χρονου Αλέξανδρου Παπαϊωάννου υποχρεώθηκε να μεταναστεύσει προσωρινά στην Γερμανία για να νοσηλευτεί ο μικρός σε ειδικό θεραπευτικό κέντρο της χώρας.

Τον τελευταίο καιρό ο όγκος στον εγκέφαλο του υποτροπίασε και χρειάζεται να χειρουργηθεί ξανά άμεσα. Ωστόσο η οικογένεια είναι ανήμπορη να καλύψει όλα τα έξοδα της και χρειάζεται την βοήθεια μας.

Η οικογένεια κάνει έκκληση σε όσους θέλουν και μπορούν να βοηθήσουν, μέσω της Τράπεζας Κύπρου στον τραπεζικό λογαριασμό 036701013608 ή στο IBAN – CY91 0020 0367 0000 0001 0136 0800.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...