Εσωτερική Ασφάλεια

Άγρια συμπλοκή Ελλήνων στρατιωτών με Αλβανούς στη Σπάρτη- Τρεις νεοσύλλεκτοι τραυματίες

Συμπλοκή που παραλίγο να εξελιχθεί σε γενική σύρραξη σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στο κέντρο της Σπαρτής, μεταξύ Ελλήνων στρατιωτών και Αλβανών… «οικονομικών μεταναστών».

Όπως αναφέρουν τοπικά ΜΜΕ της Λακωνίας, ο καβγάς μεταξύ των Ελλήνων και των Αλβανών «φιλοξενουμένων», που βρίσκονται στην Ελλάδα για μια... καλύτερη ζωή, ξεκίνησε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ωστόσο οι αλλοδαποί φέρονται να προξένησαν τραυματισμούς και μώλωπες σε έναν ή δύο στρατιώτες.

Οι δράστες, μάλιστα, φέρονται να είχαν στην κατοχή τους και να χρησιμοποίησαν και σιδηρογροθιές!

Οι Έλληνες στρατιώτες ήταν νεοσύλλεκτοι, οι οποίοι βρίσκονταν σε καθιερωμένη έξοδο από το στρατόπεδο του ΚΕΕΜ.

Σύμφωνα, με άλλες πληροφορίες στην συμπλοκή περιστατικό που διερευνάται από την Ασφάλεια Σπάρτης, τραυματίστηκαν 3 στρατιώτες, οι οποίοι διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Λακωνίας για τις πρώτες βοήθειες, ενώ η υγεία τους δεν εμπνέει κάποια ανησυχία. Στο νοσοκομείο μετέβησαν αστυνομικοί και πήραν κατάθεση από τους νεοσύλλεκτους φαντάρους.

Άμεση και καθοριστική ήταν η επέμβαση της Αστυνομίας Σπάρτης, καθώς ισχυρή δύναμη αστυνομικών ανέλαβε δράση και τερμάτισε το επεισόδιο, ενώ προχώρησε σε προσαγωγές στην Ασφάλεια Σπαρτής των «οικονομικών μεταναστών» που πήραν μέρος στη συμπλοκή. Είναι άγνωστο εάν πραγματοποιήθηκε έλεγχος εάν οι Αλβανοί ήταν νόμιμα στη χώρα ή όχι.

Προφανώς οι τελευταίοι νομίζουν ότι βρίσκονται είτε στη χώρα τους κάνοντας ότι θέλουν, είτε θεωρούν την Ελλάδα προτεκτοράτο τους και δρουν αναλόγως.

Πηγή: www.flynews.gr, lakonikos.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης