Κοινωνία

Άγιοι Ανάργυροι: Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις! Το διαζύγιο και η "εμμονική" αγάπη για την μικρή Μυρτώ


Δεν το χωράει ο νους τα όσα έχουν συμβεί στους Αγίους Αναργύρους με τον αστυνομικό Χρήστο Ζαπαντιώτη να εκτελεί την γυναίκα, την πεθερά, την 3χρονη κόρη του και στην συνέχεια να αυτοκτονεί.

Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει τι όπλισε το χέρι του αστυνομικού… κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι χάθηκαν αυτές οι ψυχές τόσο άδικα!

Η άτυχη Ελένη Χερουβείμ (φωτογραφία από Alpha TV)
Και μπορεί όλοι να μιλούν για ένα αγαπημένο ζευγάρι… ωστόσο φαίνεται πως οι κουρτίνες του σπιτιού της οδού Αγίας Παρασκευής και Ευριπίδου στην Ανάκασα, έκρυβαν τον «εφιάλτη».

Οι «κρυφοί» τσακωμοί

Οι τσακωμοί της Ελένης και του Χρήστου ήταν καθημερινοί, σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr. Ο αστυνομικός δεν ήθελε να μένει στον πρώτο όροφο η πεθερά του… Ήθελε να φύγει και η γυναίκα του να μεταφέρει εκεί το ιατρείο της. Ωστόσο, αυτό δεν έβρισκε σύμφωνη την γυναίκα του.

Αυτό ήταν ένα μεγάλο «αγκάθι» για την σχέση του ζευγαριού ενώ άτομα από το περιβάλλον του αστυνομικού υποστηρίζουν ότι ο Χρήστος δεν ήθελε την πεθερά του επειδή εκείνη τον υποτιμούσε. Συγγενείς της αδικοχαμένης Ελένης ανέφεραν ότι ο αστυνομικός την χτυπούσε ενώ ο θείος της κατήγγειλε χθες (19.12.2017) σε εκπομπή του Ε ότι απειλούσε τόσο την γυναίκα του όσο και την πεθερά του ότι θα τις σκοτώσει.

Δείτε το βίντεο

https://www.youtube.com/embed/jGM4UCrs2zg?feature=oembed

Το διαζύγιο και η «μπουμπού»

Το ζευγάρι είχε αποφασίσει να πάρει χωριστούς δρόμους. Ωστόσο, ο αστυνομικός ήθελε να συμφωνήσει με την γυναίκα του να πάρει εκείνος την κηδεμονία της Μυρτούς. Μάλιστα, όσοι τον ήξεραν κάνουν λόγο για μία εμμονή με την κόρη του στην οποία είχε μεγάλη αδυναμία.

Δεν ήθελε να είναι μακριά της και όταν έλειπε στη δουλειά την έπαιρνε τηλέφωνο και την έβαζε σε ανοιχτή ακρόαση ενώ την αποκαλούσε «μπουμπού» χαϊδευτικά.

Δείτε το βίντεο

https://www.youtube.com/embed/Squ8w7ZnBQA?feature=oembed

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...