Μας σέρνει σε σύρραξη ο «Σουλτάνος» : Πέταξε νέο «γκολάκι» στον Α.Τσίπρα – Βουλιάζει η Θράκη – Πανηγυρίζουν οι Τούρκοι: «Τους έδωσε ιστορική απάντηση»

Δημοσίευση: 7 Δεκεμβρίου 2017, 2:45 μμ | Ανανέωση: Δεκέμβριος 7, 2017 στις 3:06 μμ

Εκτροχιάστηκε ήδη η επίσκεψη Ρ.Τ.Ερντογάν στην Αθήνα καθώς σε ένα πρωτοφανές μανιφέστο ανάδειξης των μονομερών τουρκικών διεκδικήσεων μεταβλήθηκε η κατ’ ιδίαν συζήτηση του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο μέσα στο Προεδρικό Μέγαρο. Οσο ήρεμη και αν έμοιαζε η συζήτηση Ερντογάν-Τσίπρα εντούτοις ο «Σουλτάνος» πέταξε ακόμη ένα «γκολάκι» στον Α.Τσίπρα που το «κατάπιε» αμάσητο. Τι είπε;

«Εμείς ως χώρα, ως Τουρκική Δημοκρατία ποτέ δεν εποφθαλμιούμε τα εδάφη μιας άλλης χώρας. Είμαστε δύο λαοί που συνυπήρξαν, ζήσαμε πολύ κοντά, έχουμε ομογενείς που ζουν στη χώρα σας, το ίδιο κι εσείς. Εύχομαι και λέω μακάρι να μην είχαν διαπραχθεί τα λάθη από προηγούμενες πολιτικές που οδήγησαν στην αποχώρηση(;;;) πολιτών που ήταν μέλη της μειονότητας και να είμαστε στην κατάσταση που είμαστε σήμερα. Τα λάθη είναι πια κομμάτι της ιστορίας και πρέπει να χτίσουμε το μέλλον σε πολύ δυνατά θεμέλια. Μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα. Εάν μπορέσουμε να συμφωνήσουμε, να αρθρώσουμε κοινή ρητορεία. Μεταφέρω τις προσωπικές μου ευχαριστίες αλλά είμαι και εκπρόσωπος του λαού μου» κατέληξε.

Κακό κλίμα, τυπικές χειραψίες, παγωμένα χαμόγελα και μια συζήτηση με άγριες διαθέσεις συνέθεσαν ένα εκρηκτικό σκηνικό με το πρωτόκολλο να «σπάει». Ο Ρ.Τ.Ερντογάν ήταν σε όλα του προκλητικός. Μέχρι και στο στεφάνι που κατέθεσε ,ίσα ίσα που το ακούμπησε…

Αίσθηση προκάλεσε και το στεφάνι που κατάθεσε ο Ταγίπ Ερντογάν στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.

Ηταν διαφορετικό από τα συνηθισμένα στεφάνια των αρχηγών κρατών και κυβερνήσεων καθώς ήταν κατακόκκινο, στα χρώματα της τουρκικής σημαίας δηλαδή, με την ημισέληνο στο κέντρο…


Και αυτά είναι μόνο η αρχή.

Η μεγάλη πρόκληση του Ρ.Τ.Ερντογάν θα γίνει μέσα στη Θράκη με τον πρόεδρο της Τουρκίας να δίνει ήδη δείγματα γραφής.

Ο Ρ.Τ.Ερντογάν και η Τουρκία δείχνουν ότι επιδιώκουν ένα σοβαρό ελληνοτουρκικό επεισόδιο.

Ηδη πρώτο θέμα έγινε στα τουρκικά ΜΜΕ η πρόκληση του Ταγίπ Ερντογάν μέσα στο Προεδρικό Μέγαρο όταν και έθεσε ζήτημα Δυτικής Θράκης και Αιγαίου ενώ σχεδόν επιχειρηματολόγησε γραμμή-γραμμή γιατί πρέπει να αναθεωρηθεί η Συνθήκη της Λωζάνης.

Ενδεικτικός ο τίτλος της Μιλιέτ:

«Την προσοχή σας όλων, ακούστε παρακαλώ τι είπε ο Ερντογάν» με την τουρκική εφημερίδα να επισημαίνει ότι έθεσε το θέμα της συνθήκης της Λωζάνης.

«Έξαλλος ο Ερντογάν. Πόλεμος και βαριές εκφράσεις στις κοινές δηλώσεις» έγραψε σε έκτακτη ανάρτησή της η εφημερίδα Χουριέτ.

Για έναρξη της επίσκεψης Ερντογάν στην Αθήνα όσον αφορά τη Συνθήκη της Λωζάνης κάνει λόγο η Τζουμχουριέτ.

Για ιστορική απάντηση του Τούρκου προέδρου στον Προκόπη Παυλόπουλο κάνει λόγο η Σαμπάχ με την τουρκική εφημερίδα να σημειώνει ότι μετά από όσα είπε ο Τούρκος πρόεδρος ο Έλληνας ομόλογός του κατέβασε τους τόνους.

Ταυτόχρονα προκλήσεις FIR Αθηνών έκαναν τουρκικά F-16.

Σχεδόν αμέσως μετά την είσοδο του αεροσκάφους του Ρετζεπ Ταγίπ Ερντογάν και την παραλαβή του νότια της Χίου από τη συνοδεία των ελληνικών F-16, τα τουρκικά μαχητικά χρησιμοποιώντας την ίδια πύλη προχώρησαν σε παράβαση των Κανόνων Εναέριας Κυκλοφορίας.

Η παράνομη πτητική δραστηριότητα περιορίστηκε στα όρια του FIR Αθηνών και δεν «ακούμπησε» την ζώνη των 10 ναυτικών μιλίων ωστόσο οι τούρκοι επιτελείς εξέπεμψαν ξανά το γνωστό μήνυμα προκλητικότητας

Κινητοποιούν χιλιάδες μειονοτικούς για «φιέστα» Ερντογάν στην Κομοτηνή

Σχεδόν 24 ώρες πριν από την επίσκεψη του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Θράκη, επί ποδός πολέμου βρίσκονται το Τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής, το μειονοτικό κομμα DEB, οι ψευδομουφτείες Ξάνθης και Ροδόπης και οι τουρκόφρονοι σύλλογοι και φορείς της μειονότητας, για μία όσο γίνεται μεγαλειώδη υποδοχή που αρμόζει -όπως υποστηρίζουν προκλητικά- στον ηγέτη της «μητέρας πατρίδας», όπως θεωρούν την Τουρκία.

Την οργάνωση και τον συντονισμό της υποδοχής, έχει ο πρόξενος Ρόδου Μπαρίς Καλκαβάν.

Το Προξενείο Κομοτηνής ετοιμάζει μεγαλειώδη υποδοχή του Τούρκου προέδρου κατά την άφιξή του στο τέμενος. Ενδιαφέρον βέβαια θα έχει, εάν εμφανιστούν ακραίοι τουρκόφρονες με τουρκικές σημαίες στα χέρια, αλλά και το τι θα αναγράφουν πανό που θα αναρτηθούν πιθανώς στα σημεία απ΄ όπου θα διέλθει ο Ερντογάν.

Μετά την προσευχή στο Κιρ Μαχαλέ, πληροφορίες αναφέρουν πως ο Τούρκος πρόεδρος, θα επισκεφθεί το μειονοτικό γυμνάσιο και λύκειο “Τζελάλ Μπαγιάρ” της πόλης, όπου θα συνομιλήσει με τους εκπαιδευτικούς -πολλοί απο τους οποίους είναι από την Τουρκία απεσπασμένοι στην Ελλάδα βάση διμερών συμφωνιών- και τους μαθητές και τις μαθήτριες.

Στις 13:30 ο Πρόεδρος της Τουρκίας θα έχει επαφές με εκπροσώπους μειονοτικών φορέων και στη συνέχεια θα παρακαθίσει σε γεύμα σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης, όπου αναμένεται να απευθύνει σχετικό χαιρετισμό προς τη μειονότητα. Ερωτηματικό παραμένει εάν ο Ταγίπ Ερτογάν, σεβαστεί την ελληνική φιλοξενία και κινηθεί μακριά απο εμπρηστικές δηλώσεις που θα πυροδοτήσουν εντάσεις στις διμερείς σχέσεις.

Ο Τούρκος πρόεδρος αναμένεται να αναχωρήσει μετά της συζύγου του και της συνοδεύουσας αντιπροσωπείας, με ειδική πτήση, στις 16:00 το απόγευμα της Παρασκευής.

Μαζική κινητοποίηση για τον … σουλτάνο

Τις τελευταίες μέρες το Τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής και οι σκληροπυρηνικοί της μειονότητας, εργάζονται εντατικά προκειμένου «χιλιάδες μειονοτικών» να υποδεχτούν τον … σουλτάνο Ερντογάν στην Κομοτηνή. Με τηλεφωνήματα, sms, mail και αναρτήσεις στα social media καλούνται οι μειονοτικοί της Θράκης, να δώσουν δυναμικό «παρών», στέλνοντας ταυτόχρονα και «μήνυμα» εντός και εκτός συνόρων και για το μέγεθος της μειονότητας αλλά κυρίως για την εθνική της ταυτότητα. «Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κύριος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν την Παρασκευή θα τιμήσει την Δυτική Θράκη μας» έγραψε στο Twitter o ψευδομουφτής Κομοτηνής Αχμέτ Μέτε, που πρωτοστατεί στις κινητοποιήσεις.

Ήδη έχουν ναυλωθεί λεωφορεία που θα μεταφέρουν κόσμο από μειονοτικά χωριά προς την Κομοτηνή για την υποδοχή Ερντογάν. Οι ιμάμηδες τζαμιών, που πρόσκεινται στους ψευδομουφτήδες Κομοτηνής και Ξάνθης, γυρίζουν πόρτα πόρτα τα χωριά καλώντας τους μουσουλμάνους να συμμετάσχουν στην υποδοχή στο Κιρ Μαχαλέ της Κομοτηνής. Ο ιμάμης του χωριού Γλαύκη, Ερκάν Αζίζογλου, με συνεχή αναρτήσεις στα social media, ενημερώνει τους συγχωριανούς του πως : “Θα μπει λεωφορείο από το χωριό μας για την επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας της μητέρας πατρίδας μας Κυρίου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Κομοτηνή”.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το tourkikanea.gr μειονοτικοί που ζουν στην Αδριανούπολη, Προύσα και Κωνσταντινούπολη, ετοιμάζονται το πρωί της Παρασκευής να περάσουν τον μεθοριακό σταθμό των Κήπων, προκειμένου να μεταβούν στην Κομοτηνή και να προσευχηθούν μαζί με τον Ερντογάν στο Κιρ Μαχαλέ και βέβαια να πάρουν μέρος στην τουρκο-φιέστα.

«Είναι απορίας άξιο για ποιο λόγο ελήφθη η συγκεκριμένη απόφαση. Μήπως τελικά η Άγκυρα δεν εμπιστεύεται αρκετά τους εδώ μουσουλμάνους; Μήπως φοβούνται ότι οι συμπατριώτες μας ξύπνησαν και δεν πέφτουν στην παγίδα της χειραγώγησης και πολιτικο-εθνικιστικής εκμετάλλευσης» διερωτάται το tourkikanea.gr, που θέτει ευθέως θέμα αντίδρασης της ελληνικής κυβέρνησης εάν επιχειρηθεί να πάρουν μέρος στην υποδοχή Ερντογάν στην Κομοτηνή, εισαγώμενοι «κλακαδόροι».

 • American Kotal

  1η κοτα.

  • BABIS

   ΑΞΙΑ !!!

  • catch the rainbow

   μπα δεν θελουν κοτα,εσυ εισαι για να μαλωνεις με το αλλο αμερικαν kentucky fried chicken. τον ερτογκανη επρεπε να τον στειλουν για διαπραγματευσην μιαν γαλοπουλα (turkey) xa xa xa

 • Commie Hunter

  Αν ήταν ποδοσφαιρικός αγώνας, θα είχε λήξει 0-4 υπέρ του Ερντογάν.

  Ο Σουλτάνος σκούπισε το πάτωμα με τις πατσαβούρες που λέγονται Παυλόπουλος και Τσίπρας. Υποστήκαμε Βατερλώ κύριοι.

  • Γατονι

   Τους ισοπέδωσε κανονικά. Αν ήταν ποδοσφαιριστές έπρεπε αύριο να κρεμάσουν τα παπούτσια τους.

 • Hercules

  Η Θράκη πάει ΜΙΑ ΧΑΡΑ , …το ξέρει άραγε ο Τσιπρ?

 • Γατονι

  Παραμαζωμα τους πήρε ο Ερντογάν. Όποιος δεν το βλέπει είναι η χαζός η φανατικος συριζεος.
  Το δε στεφάνι… Σαν να κάνει τραπέζι η οικογένεια της Μυρτώς στον Πακιστανό που την άφησε ανάπηρη

  • Δωριεύς

   «… Σαν να κάνει τραπέζι η οικογένεια της Μυρτώς στον Πακιστανό που την άφησε ανάπηρη…». ΕΥΓΕ…

 • American Kotal

  Ελληνας πρωθυπουργος και προεδρος της δημοκρατιας ηταν αυτοι?

  Σαν τιποτα παλιοπατσαβουρες, δουλικοι, τιποτενιοι πουθεναδες. Σκυφτοι και γεματοι παρακαλητα.

  • Ίυγξ Δρυς ο Κυανοχαίτης

   καλύτερα δεν θα τους περιέγραφα…

 • Stratis

  Είναι ντροπή , ασέβεια και προσβολή , στεφάνι με το σύμβολο των μογγόλων να είναι στο μνημείο του αγνώστου στρατιώτου , στρατιώτου που θυσιάστηκε για την Ελλάδα πολεμώντας τους μογγόλους . Πάντως προμηνύονται εξελίξεις και του γενιτσάρου λίγα τα ψωμιά του . Οι προδότες στον τοίχο .

  • Δωριεύς

   Μὰ μήπως ξέρουν τὶ ἀντιπροσωπεύει τὸ Μνημεῖο…

 • Γατονι

  Ως πού φτάνει η ξεφτίλα των ελληνόφωνων πολιτικαντηδων, συνεχίζουν να μας εκπλήσσουν κάθε φορά. Μαζί με αυτούς πρέπει να πάνε να πηδήξουν από την Ακρόπολη μαζικά και όλοι οι ψηφοφόροι τους μπας και δούμε άσπρη μέρα.

 • ΠΕΥΚΕΣΤΑΣ

  ΣΚ@ΤΑ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ…

 • Ιωσηφ Βησσαριονοβιτς

  ΝΑΙ η χωρα Τουρκια, με τα συμβολα της, χρωματα και ημισεληνο, υποκλινεται στον ΑΓΝΩΣΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ !!!

  Ποσο ΑΝΩΜΑΛΟΙ η ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ πρεπει να ειστε, οσοι το διαστρεφετε ,,,,,

  «πατερουλης»

  • © Proud to be Greek

   Τα ιδια θα λεγατε αν ΔΕΝ κατέθετε στεφάνι.
   Αποφασίτε επιτέλους ΤΙ θέλετε.

   • Deadpool_Nikeus

    ο ίδιος κατάλαβε το «λάθος» του?

    • Ιωσηφ Βησσαριονοβιτς

     Παρακαλω εξηγησου, που ειναι το λαθος μου…

     • Deadpool_Nikeus

      ο Έρντι που έβαλε το στεφάνι…όχι εσύ

     • © Proud to be Greek

      Οτι είσαι ενας εμπαθάκις που θέλει να κράξει τους ελληνες πολιτικούς οτι και να γίνει.

     • τους ποιους;;; τους..»Ελληνες πολιτικούς»;;;
      οχι…όχι …κάτι λάθος θα ΄γινε….

     • © Proud to be Greek

      Το καθε πραμα στον καιρό του.
      Η επικαιρότητα εχει τόσα πολλα που προσφέρονται…….
      Αυτοί εδώ χορεύουν σαν τις αρκούδες ΣΕ ΟΤΙ ρυθμό τους χτυπάει το κάθε αρθρο χωρις καν να μπουν καν στον κόπο να σκεφτούν.

      Αλλα ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΘΕΤΕ πάλι θα εκραζαν και μαζί τους και εγώ.
      Τώρα κράζουν επειδή…..κατέθεσε.
      Τους ζητώ να τον συγχρέσουν την επόμενη φορά που θα καταθέσει θα εχει επάνω το σήμα του Ολυμπιακού.

     • Ιωσηφ Βησσαριονοβιτς

      Ειπα : ποσο ΑΝΩΜΑΛΟΙ ειστε…!!!

   • Ιωσηφ Βησσαριονοβιτς

    Αν δεν κατεθετε στεφανι θα ηταν ενοχος μικροπρεπειας και παραβασεως κανονων εξωτ. πολιτκης- διπλωματιας.

    Αν κατεθετε «αχρωμο» στεφανι θα ηταν τυπολατρης και ενοχος υποκρισιας…

    Τωρα «»υποκλιθηκε ολοψυχα» ως Τουρκια ….και ηταν ολοσωστος απο καθε αποψη !!! (σ αυτον τον τομεα, τα αλλα πρεπει να αντιμετωπισθουν ως αλλο κεφαλαιο).

    Τιμα τον εχθρο σου για να μπορεις να εισαι υπερηφανος οταν τον νικησης !

 • © Proud to be Greek

  Ο Ερντογάν δεν είναι καθόλου καλά ψυχικά, κάτι τον απασχολεί τρομερά και φαίνεται απο το ύφος του με το Παυλόπουλο που ούτε καν τον κοίταξε στα μάτια.

  Αυτό που τον απασχολεί πιθανολογώ οτι δεν είναι τόσο η Ιερουσαλήμ αλλα το οτι ίσως είναι και το τελεύταιο του ταξίδι στην Δύση λόγω αμερικανών που του στοιχειοθετούν κατηγορητήριο επειδή πήγε να τους κοροϊδέψει σε σχέση με το ιρανικό εμπάρκο και απο πάνω τους βγάζει και γλώσσα.

  • Ταξίαρχος

   ενας Σώρρας, ένας απατεωνίσκος, που παραμυθιάζει το λαό του με μεγαλεία σε ακόμα πιο ανατολίτικη έκδοση. θα μπορουσε να ειναι και κολλητος του Τσάκα.

 • Deadpool_Nikeus

  ειρωνεία που στο Μνημείο Αγνώστου Στρατιώτη, μνημονεύονται και οι νεκροί που πολέμησαν τους Τουρκους

 • Ταξίαρχος

  Μιλάει ο Ερντογάν και η Τουρκία για δίκαιο και ο βλάκας γελάει. Δε του είπε για τις αποφάσεις του ΟΗΕ και τι λέει το Δίκαιο για την Κύπρο, για τους διωγμούς Ελλήνων το 50 τι έλεγε το δίκαιο μίστερ Ερντογάν; Στη Συρία τι λέει το Δίκαιο και στο Ιράκ και στο Κουρδιστάν;

  • Ίυγξ Δρυς ο Κυανοχαίτης

   θα πρέπει να του πούνε τι να απαντήσει…..

 • Deadpool_Nikeus

  EPIC TRAGIC FAIL αυτή η «πρόσκληση-επίσκεψη»

 • Deadpool_Nikeus

  Βέτο Ρ.Τ.Ερντογάν στην παρουσία Π.Καμμένου στην επίσκεψη

  για αυτό έλειπε το μπουλντόγκ

  • Ίυγξ Δρυς ο Κυανοχαίτης

   ;;;;

   • Deadpool_Nikeus

    Εντύπωση προκάλεσε η παρουσία του Έλληνα Α/ΓΕΕΘΑ Ναυάρχου Ε.Αποστολάκη δίπλα στον ΥΠΕΞ Ν.Κοτζιά κατά την σημερινή συνομιλία του ΠτΔ Π.Παυλόπουλου με τον Τούρκο πρόεδρο Ρ.Τ.Ερντογάν.

    Είναι η πρώτη φορά που «στρατικοποιείται» από ελληνικής πλευράς μια ελληνοτουρκική συνάντηση και έχει την ερμηνεία του:

    Ο Τούρκος πρόεδρος Ρ.Τ.Ερντογάν διατύπωσε βέτο στην παρουσία του ΥΕΘΑ Π.Καμμένου σε όλες τις εκδηλώσεις.

    Η ελληνική πλευρά -κακώς- δέχτηκε την θέση αυτή για να μην ναυαγήσει η επίσκεψη αλλά ο Π.Καμμένος έστειλε στην συνάντηση τον Α/ΓΕΕΘΑ

    Είναι η πρώτη φορά που ο φυσικός αρχηγός των ΕΔ παρίσταται σε ελληνοτουρκική συνομιλία στέλνοντας κατά αυτόν τον τρόπο ένα μήνυμα στην Τουρκία.

    • Ίυγξ Δρυς ο Κυανοχαίτης

     μάλιστα….

     • Deadpool_Nikeus

      τελικά ο Τσίπρας ποιον εμπιστεύεται περισσότερο?

     • Ίυγξ Δρυς ο Κυανοχαίτης

      την Κούβα….

     • catch the rainbow

      ωωωω!!!! δεν το ξερεις???τον βελζεβουλ εμπιστευεται

     • ναι ..ναι:)))
      δεν βλέπω να πείθεσαι ;;;
      χαχαχαχαχαχαχα

    • Ναι μορέ τώρααα…θα τον φοβήθηκε…αυτό θα ΄ναι σίγουρα!!!
     χαχαχαχαχαχαχαχαχαχααααααααααααχχαχαχαχα

  • © Proud to be Greek

   Οποιοι τσούζουν τον εχθρό σημαίνει οτι κάνουν καλά την δουλειά τους.
   Σε όποιους πλέκει το εγκώμιο παίζει να είναι και προδότες.

  • Γατονι

   Πήγε να βρει τον κολλητό του Ιβάν Σαββίδη

   • Deadpool_Nikeus

    να πάρει από εκεί τις μίζες που έχασε από το Saudi Arabia

 • Γατονι

  Δεν έχει ξαναγίνει να έρθει πρόεδρος μιας χώρας σε άλλη χώρα και να αξιώνει εδάφη της άλλης χώρας εμμέσως πλην σαφώς. Αυτά γινόταν μέχρι τώρα με πολεμικά τελεσίγραφα. Άλλη μια πρωτιά των Τσίπρα Καμμένου πακι.

  • Deadpool_Nikeus

   και Κοτζιά… μην τον αφαιρείς

 • Deadpool_Nikeus

  ποιος βάζει αρνητικές?

 • catch the rainbow

  παυλοπουλε να του πεις τον σουλτανο οτι το κοκκινο στεφανι με την ημισελινο,ειναι για σενα δωρο να το παρεις στο μογγολισταν για να το βαλεις στο μνημειο των μυριων τουρκομογγολων που θα ψοφησουν συντομα

 • Πολύ μ΄άρεσε πάντως το βλέμμα των αγημάτων μας…και των επικεφαλής τους :)

  • Μαχητής

   Και εγώ το πρόσεξα!

 • Hercules

  μουσικό διάλειμμα
  https://youtu.be/cOABT9uBuNI

 • Deadpool_Nikeus

  Οι «εκρήξεις» του Ρ.Τ. Ερντογάν σε επίσημες δηλώσεις

  https://youtu.be/XTQU1Q2lm1A
  https://youtu.be/hg2KEMPj_dI

 • Γατονι

  Τρίζουν τα κόκκαλα του Πλαστήρα

 • Sanelikos Extremistis

  Πάμε σε σύρραξη,πάρτε κονσέρβες και μην ξεχάσετε να κάνετε κλικ…..

  • θα βάλω στην άκρη φακές και κανά ρεβύθι!

  • Γατονι

   Έχω φύγει χωριό και θα τρώω ότι γουστάρω

  • pentapostagma

   Είσαι τρελός ρε; Ξεχνιούνται αυτά;

 • Ίυγξ Δρυς ο Κυανοχαίτης

  ένας διαχειριστής να με βοηθήσει παρακαλώ!

  • skeptomenosellin

   Πως μπορώ να βοηθήσω?

   • Ίυγξ Δρυς ο Κυανοχαίτης

    καλημέρα αδερφέ μου , έχω ένα σχόλιο παρακάτω εν αναμονή…μπορείς να το κοιτάξεις;

    • skeptomenosellin

     Φυσικά αδελφέ…

    • skeptomenosellin

     Πέρασε…

     • Ίυγξ Δρυς ο Κυανοχαίτης

      να σαι καλά και σε ευχαριστώ για τον κόπο σου!!!

 • Σουταχώνω

  Δυο φορές ανέφερε στο λογο του στον Παυλόπουλο ο αληταράς ότι περάσαν 94 χρόνια απο την υπογραφή της συνθήκης της Λωζάνης και ότι χρειάζεται αναθεώρηση…. Σα να σου λέει: -Όταν θα έχω την απόλυτη υπεροχή τότε θέλεις δε θέλεις Ράγια θα ξαναδιαπραγματευθείς αυτο που εγώ τώρα αμφισβητώ!!!! Την απολυτη υπέροχη την εξασφαλίζει με τους ρώσικους αγωγούς, τους Σ400 και τα Φ35!!

  Εμείς οι ραγιάδες θα του κανουμ «Μπλόου Τζομπ»…

  • © Proud to be Greek

   Το χειρότερο είναι που ο Πάκης δέχτηκε να δωθεί αλλη ερμηνεία.

   • Σουταχώνω

    Πάλι εσυ εδώ;; Χεχεχεχε

    • © Proud to be Greek

     Υποπτο το χεχε
     ΘΑ ΣΕ ΒΑΛΩ ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ επειδή εχω λόγους.

     • © Proud to be Greek

      ΚΑΡΦΩΘΗΚΕΣ NIKHTA

     • Γατονι

      Σε έχουν στη μπούκα όλοι. Δεν είσαι ευγενικός.

     • © Proud to be Greek

      Μέχρι και «αγαπητέ» σε είιτα χθες βρε χαμένε. Το ξέχασες/???

     • Γατονι

      Δε θυμάμαι αλλά πάλι γίνεσαι αγενής ως συνήθως

     • θετική και στους δυο σας!!!!
      χοχοχοχοχχ σωστά τα λέτε…ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ – αυτή τη στιγμή !!!!

     • © Proud to be Greek

      Ξέρω που είμαι αγενής και που ευγενικός, και δεν χρειάζομαι μαθήματα συμπεριφοράς απο κανένα Γατάκι, αλλα αντιθέτως παραδίδω.

 • Μαχητής

  Στεφάνι με μισοφέγγαρο; Αυτό δεν τιμά κανένα άγνωστο στρατιώτη , να παραθέτει στεφάνι με την σημαία της χώρας του αυτό σημαίνει τιμά τους Τούρκους στρατιώτες που σκοτώθηκαν για την κατάκτηση της Ελλάδας και δηλώνει Τουρκικά τα ελεύθερα Ελληνικά χώματα. Αίσχος!

 • American Kotal

  «4 Φεβρουαρίου 1843: Ετσι πέθανε ο Θ. Κολοκοτρώνης – Τον έντυσαν με την στολή του Αντιστράτηγου, του έζωσαν τα
  σπαθί και έβαλαν κάτω από τα πόδια του μία τουρκική σημαία… »

  Που’σαι ρε Γερο του Μορια να δεις πως ειναι οι «Ελληνες» σημερα…

 • Hercules
 • Roman Box

  Είπε κάτι που δεν ξέρουμε η δεν έχει ξαναδηλώσει; Όπως και να έχει δεν βρίσκω κανένα λόγο που να αιτιολογεί την επίσκεψη του αυτή την περίοδο στην Ελλάδα! Η πρόκειται περί κλασσικής αριστερής χαζομάρας η παίζει κάτι παρασκηνιακά που δεν μπορώ να διακρίνω και μάλλον πρόκειται για κάτι πολύ άσχημο

 • ΠΕΥΚΕΣΤΑΣ

 • Assurbanibal

  Ο Τσολιάς με τη μουστάκα κουβαλάει το στεφάνι κακήν κακώς…

  Ο Προκόπης Παυλόπουλος ως γνήσιος πατριώτης Νεοδημοκράτης Πρόεδρος κρατάει καλά τα μπόσικα και δε φοβάται μήπως του ΄ρθει καμιά ξανάστροφη, όπως τότε με τον Κασιδιάρη που είχε καταπιεί τη γλάσσα του…

 • Assurbanibal

  Το στεφάνι είναι σεκσουαλικού περιεχομένου με κόκκινα και λευκά τριαντάφυλλα. Ενας νέος έρωτας γεννιέται…

 • ΙΩΝ 1942

  ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΕΡΤΟΓΑΝ …ΠΛΕΟΝ ΔΙΑ ΧΕΙΛΕΩΝ ΕΡΤΟΓΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ…ΤΟ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΕΙΡΗΝΙΚΟΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΟΝ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ… ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΥΦΑΛΟΚΚΡΥΠΙΔΑ (ΜΙΣΟ ΑΙΓΑΙΟ)…!!!

  ΕΜΕΙΣ (ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ)…ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ …ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΤΕ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ…!!!

  Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ …ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΠΟΥΝ ΤΟ ((ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ))…!!!

  • Τα τελεσίγραφα απορρίπτονται….αλλά πρέπει να υπάρχουν εθνικές ηγεσίες για αυτό…δεν βλέπω καμιά τέτοια σήμερα στην Ελλάδα…

 • Γατονι

  Δεν έπιανα αυτό το στεφάνι για κανένα λόγο. Ανυπακοή και στρατοδικείο, καλύτερα 6 μήνες φυλακή παρά να πάω αυτό το πράγμα στον Ερντογάν

  • Μαχητής

   Δημόσιοι υπάλληλοι , βολεμένοι , πουλημένοι

 • Assurbanibal

  Στο τελευταίο βίντεο ο Αλέξης μιλάει στον Ταγίπ χωρίς να τον κοιτάει στα μάτια, απλώς κοιτάει στο κενό, κάτι που φανερώνει φόβο κι αμηχανια.

  • Γατονι

   Μάλλον παίζει κασέτα θα έλεγα εγώ.

  • © Proud to be Greek

   Διαβασε το σχόλο μου στην δεύτερη σελίδα, εγώ είμαι ανωμαλάνζτα και αναλύω τον τουρκο.

   • Assurbanibal

    Δεν έχω δει τον Έρντο να μιλάει ακόμη. Θα το δω.

  • Ίυγξ Δρυς ο Κυανοχαίτης

   σκέφτεται τι του είπαν να πει σε τέτοια περίπτωση , μάλλον τα «έκανε θάλασσα» και θα τα «ακούσει» από τους κατοχικούς

   • ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    Στα απιδια τους οι κατοχικοι για εμας δινουν την Θρακη για πλακα

 • Γατονι

  Οι τσολιάδες που πήγαν το στεφάνι να τιμωρηθούν παροντες σε δημόσια εκπομπή με τον Στέφανο Χίο

  • Ίυγξ Δρυς ο Κυανοχαίτης

   ιεροσυλία για τους Τσολιάδες…..

  • Genesis

   ειναι το επικηδειο στεφανι της Τουρκιας.dont worry

 • ποιος πήγε κι έσβησε προφιλ..και χάνω θετικέςςςςς;;;;;
  πέφτει το κοντέρ σαν…χρηματιστήριο!!!!
  έσχοζζζζζ!!!!

  • θα αρχίσω να ψηφίζω – και εγώ όπως κάνουν κι άλλοι – μόνος μου τον εαυτό μου, όχι θα κάτσω να σκάσω με σας που πάτε και σβήνετε προφίλ σας!!!

 • Hercules

  o Kαρατζαφέρης στο αρτ-ΤV τα λέει πολύ σωστά

  • δεν με ενδιαφέρει ποτέ ότι λέει κάποιος που υπέγραψε μνημόνιο-συνθήκη παράδοσης της χώρας!!!!

   • Hercules

    χα χα μα όλοι έχουν υπογράψει

    • ΟΧΙ ΟΛΟΙ…μην μπερδεύεσαι…

     • Hercules

      ο Καρα υπέγραψε ΜΟΝΟ το άρθρο «δεχόμαστε βοήθεια», με την προυπόθεση να σηζητήσουμε τους ΟΡΟΥΣ στην συνέχια

     • Για τον κουρασμένο λες;
      αν λες για αυτόν τώρα…τι να πω!

  • Μαχητής

   Όλοι τα λένε καλά εκτός βουλής όταν μπουν στην βουλή αρχίζουν τις κωλοτούμπες

   • Hercules

    ο Καρατζαφέρηε στην Βουλή έσπαγε κόκαλα, αλλά ποιος τον άκουγε

    • Μαχητής

     Τον είδα

     • Hercules

      και γω τον είδα, και τον άκουσα, πολύ σωστός

     • Μαχητής

      Είσαι παντρεμένος;

     • Hercules

      όχι , τι σχέση έχει ?

     • Μαχητής

      Επειδή είσαι ευκολόπιστος

     • Hercules

      αν κυβερνούσε και τα σκ@τονε , θα τον έφτυνα, Πρώτα πρέπει να τον δω επί το έργο (Πρωθυπουργό)και μετά να τον απορρύψω, …ενώ τον Τσιπρά τον έφτυνα ΠΡΙΝ γίνει Κυβέρνηση

     • Μαχητής
     • Hercules

      ο Καρατζαφ. εμπιστεύτηκε τον Πατριωτισμό του Παπαδήμου , και τελικά αποδείχτεικε ότι ο Παπαδήμος ΔΕΝ έχει Πατριωτισμό
      Γιαυτό και εκείνη την Νύχτα τα χάλασε ο Καρατζαφ με τους Υπόλοιπους και αποχώρησε.
      Δηλαδή τον είχαν για σίγουρο Προδότη και έκανε «κολοτούμπα» στους Προδότες ΚΑΙ ΟΧΙ στον Ελληνικό Λαό.

    • catch the rainbow

     μολις ειπα κατι καλο για τον Καρατζαφερη, και κατι κακο για τους πουλημενους ακατανομιστους,χωρις να βριζω,και δεν το κανει ποστ το σαιτ,γιατι και αυτοι βλεπω ειναι μεσα στο συστημα το πουλημενο

   • Spyros Spyropoulos

    Ετσι ακριβως οπως τα λες ειναι αδελφε Μαχητη!

    • Μαχητής

     Να σαι καλά πρόεδρε!

 • Assurbanibal

  Στο προτελευταίο βίντεο (στη μέση του χρόνου) την ώρα που μεταφράζουν αυτά που είπε ο Πάκης, παρακαλώ παρακολουθείστε τη γλώσσα του σώματος και των δύο αρχηγών…

  • Ίυγξ Δρυς ο Κυανοχαίτης

   δώσε λεπτό ω ρε!!!!

   • Assurbanibal

    4.30

    • Ίυγξ Δρυς ο Κυανοχαίτης

     15 λεπτό δες

 • Γατονι

  Ιερόσυλοι πολιτικοί, χάχας πρωθυπουργός, χαμένος στη μετάφραση λαός.

 • BABIS

  Κοινη συνεντευξη Τυπου τωρα..

 • ΠΕΥΚΕΣΤΑΣ

  Το Άγημα των Ελλήνων Στρατιωτών ψάλει τον Εθνικό Ύμνο στη μούρη Ερντογάν – Οργή Σουλτάνου με το «Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη»

  Posted on Δεκέμβριος 7, 2017 by Μιλήσιος •
  Σχολιάστε

  Στεφάνι στον Άγνωστο Στρατιώτη κατέθεσε ο Ταγίπ Ερντογάν αμέσως
  μετά την άφιξή του στην Αθήνα. Δεν ήταν μια απλή διαδικασία για το
  τουρκικό πρωτόκολλο η κατάθεση στεφάνου στον Αγνωστο Στρατιώτη, αφού
  σ΄αυτόν υπάρχουν επιγραφές από τις μάχες του ελληνικού στρατού στους
  Βαλκανικούς Πολέμους, στη Μικρασιατική Εκστρατεία, κατά τη διάρκεια του
  Α’ Παγκοσμίου Πολέμου, επιχειρήσεις στη Μεσημβρινή … Συνέχεια →https://national-pride.org/2017/12/07/%cf%84%ce%bf-%ce%ac%ce%b3%ce%b7%ce%bc%ce%b1-%cf%84%cf%89%ce%bd-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%ae%ce%bd%cf%89%ce%bd-%cf%83%cf%84%cf%81%ce%b1%cf%84%ce%b9%cf%89%cf%84%cf%8e%ce%bd-%cf%88%ce%ac%ce%bb%ce%b5%ce%b9/

 • © Proud to be Greek

  Καλα του τα λεει ο Τσίπρας (προς το παρόν)

  • Γατονι

   Μιλάει σαν να είναι σε κανένα αμφιθέατρο σε τίποτα φοιτητές

   • brοukios

    O ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΝΕΙ ΕΜΠΟΡΙΟ ΟΡΓΑΝΩΝ Κ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΡΙΑΚΗ ΚΡΙΣΗ.
    ΜΙΛΑΜΕ ΤΟ ΠΑΙΝΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΟ

   • catch the rainbow

    Εχει και φραπε μαζι του?

 • ΠΕΥΚΕΣΤΑΣ

  ΑΡΤΑΚΗ=ΑΙΔΙΝ

  ΙΟΝ=ΠΡΟΥΣΣΑ=

  ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

  ΤΟΥΜΛΟΥΜΠΟΥΝΑ

  Ρ=ΚΙΟΥΤΑΧΕΙΑ=Δ

  ΟΡΙΛΑΙΩΝ

  ΑΦΙΟΝ ΚΑΡΑΧΙΣ

  ΑΡ=ΣΑΓΓΑΡΙΟΣ

  ΚΑΛΕΓΚΡΟΤΟ

 • brοukios

  ΣΑΝΕΛΙΚΟΙ ΚΛΟΟΥΝ. ΑΜΦΙΒΑΛΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΑΝ ΗΤΑΝ Η Χ.Α ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΟΟΥ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΟΠΕΙ ΕΔΩ Κ ΩΡΑ?
  ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΟΙ ΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ.
  ΣΑΣ ΒΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΒΑΜΒΑΚΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ

  • ΠΕΥΚΕΣΤΑΣ

   ΔΕΣ ΤΟ ΑΛΛΙΩΣ…ΟΤΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕ ΤΟΥΡΚΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΑ ΙΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!…

   • ενδιαφέρον και αυτό…

   • brοukios

    ΜΕ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ>?

    • ΠΕΥΚΕΣΤΑΣ

     ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ?
     ΠΗΓΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΣΑΡΑΝΤΑΠΟΡΟΣ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΜΠΙΖΑΝΙ -ΔΡΙΣΚΟΣ ΚΛΠ…

     • brοukios

      E KAI?
      ΕΜΕΙΣ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΟΥ ΚΕΜΑΛ.
      ΠΗΓΕ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΣΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ?

 • άντε καλό απόγευμα!

 • Deadpool_Nikeus

  κοινές δηλώσεις:
  http://www.skai.gr/player/tvlive/

 • Κώστας Μανωλιός

  «Τα κόλλυβα οι Τούρκοι τα έχουν στο ζωνάρι τους«. Το είπε ο Άγιος Παϊσιος και θα επαληθευθεί. Το τι γράφουν οι εφημερίδες εδώ και στην Τουρκία δεν μας ενδιαφέρει. Όλα είναι κατευθυνόμενα. Ο λόγος του Θεού είναι αψευδής. Ο χρόνος θα μιλήσει και μάλιστα σύντομα τώρα πλέον.

 • PELASGOS 7

  Γεια σου ρε μαγκα Τσίπρα…. Πες και αλλα… Εεεεετσιιιι το Αιγαιο μας… Το πες στα μουτρα του Σουλτάνου… Αι σιχτίρ μεμετια…

  • Ίυγξ Δρυς ο Κυανοχαίτης

   για ρώτα τον τι εννοεί με το «μας»

 • brοukios

  H ΕΛΛΑΔΑ ΔΕ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΛΕΕΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΕΣ.
  ΒΡΕ ΜΛΚ…Ο ΣΙΣΙ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ ΤΙ ΕΙΝΑΙ?

  • © Proud to be Greek

   ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΤΩΡΑ
   ΕΙΝΑΙ…..ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ

   • brοukios

    ΠΟΝΑΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕ?

    • © Proud to be Greek

     ΕΙΔΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΟΥΛΕΪΜΑΝ ΡΕ ΠΡΟΔΟΤΗ????

     • brοukios

      TΡΑΒΑ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΜΗ ΚΑΤΕΒΩ ΕΛΛΑΔΑ Κ ΣΕ ΚΑΝΩ ΜΑΥΡΟ

     • © Proud to be Greek

      ΘΑ ΜΟΥ ΤΑ ΚΛΑΣΕΙΣ ΒΛΑΚΑ -ΧΑΖΕ

     • © Proud to be Greek

      ΥΓ
      ΤΟΥΡΚΟΤΣΟΛΙΑ

     • brοukios

      ΡΑΓΙΑ ΓΡΑΙΚΥΛΕ
      ΧΟΝΤΡΟΚΑΜΜΕΝΕ

     • © Proud to be Greek
     • brοukios

      ΕΙΣΑΙ 12 ΕΤΩΝ ΣΠΥΡΙΑΡΗ?

     • © Proud to be Greek

      Η ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΣΟΥ ΕΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ 5 ΕΤΩΝ ΒΛΑΚΑ – ΠΡΟΔΤΗ – ΧΑΖΕ

     • brοukios

      ANTE BΡΕ ΓΡΑΙΚΥΛΕ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ. ΚΡΥΦΟΓΕΝΙΤΣΑΡΕ

     • brοukios

      ΡΕ ΜΗ ΜΕ ΦΟΡΤΩΝΕΙΣ ΕΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΧΩ ΣΕ ΤΠΤ ΜΠΕΜΠΑ.
      ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ?

     • © Proud to be Greek
     • brοukios

      ΒΓΑΖΕΙΣ Κ ΣΕΛΦΙ?
      ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΧΟΝΤΡΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΚΗ ΓΚΟΜΕΝΑ

   • Genesis

    πως γινεται συνηγορος?

    • brοukios

     ΕΧΕΙ ΜΟΥΤΡΑ Κ ΜΙΛΑΕΙ ΤΟ ΜΟΥΛΙΚΟ

 • Γατονι

  Τσίπρα βάλε μια γραβάτα ρε καραγκιόζη. Δείξε επιτέλους λίγο σεβασμό. Μάθε επιτέλους ότι υπάρχει ένα γ@μ……νο dress code σε τέτοιες συναντήσεις. Δε μπορείς να πας με φούτερ δηλαδή έλεος γ..ω τις αριστερές αγκυλώσεις σου.

 • Deadpool_Nikeus

  παραίτηση τώρα

 • Deadpool_Nikeus

  ρε είσαι έγκλημα…τι μλκς είπες

 • /Νώντας/

  του χρόνου το Πάσχα βλέπω να είμαστε στην Αγία Σοφία όπως το πάνε

 • Κων. Συνέσιος

  Γιὰ νὰ καταλάβετε πόσο ῥαγιάδες πολιτικάντηδες ἔχουμε : 1 ) Στὸ τουρκικὸ ὀντὰ ὁ σουλτανίνας ἔχει μόνο τουρκικὲς σημαῖες ( ἔτσι λένε προτάσσει τὸ πρωτίκολλο , μὴν χ@@ω !) , ἀπὸ τὴν ἄλλη 2 ) δεῖτε παρακάτω τὴν στάση τῶν 2 ἀνδρῶν :
  https://www.facebook.com/RighttotheBONE/photos/a.469662939868428.1073741828.469661716535217/864846643683387/?type=3

 • BABIS
 • Γατονι

  Απλά τα πράγματα, οι Έλληνες πολιτικοί λειτουργούν για τα συμφέροντα της ΕΕ και του Ισραήλ. Αν κάτσει και βολεύει και τα ελληνικά συμφέροντα έχει καλώς αλλιώς ατυχησαμε.

 • brοukios

  PROUD TO BE KAMMENOS
  ΑΚΟΥΣ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΡΑΙΚΥΛΕ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΣΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ?
  ΣΟΥΛΤΑΝΑΚΙ

 • Γατονι

  Ο Τούρκος θέτει ένα σωρό θέματα και ο πανιβλακας αιώνιος φοιτητής αγραβατωτος του έλεγε για…… ευρωπαϊκή προοπτική.

 • Assurbanibal

  Έχω πεθάνει στο γέλιο με τον Πράουντ και τον Μπρούκιο απο κάτω…

  χαχαχαχαχαχαχαχαα

  • brοukios

   OTAN THN ΠΕΤΥΧΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΟΤΑ ΘΑ ΠΝΙΓΕΙ ΣΤΑ ΤΣΙΣΑΚΙΑ ΤΟΥ ΟΜΩΣ

   • Assurbanibal

    Δεν είναι. Τον έχεις παρεξηγήσει. Κι αυτός έχει παρεξηγήσει εσένα.

  • Spyros Spyropoulos

   Κακως πλακωνονται γιατι ειναι και οι δυο πατριωτες! Εμενα με στεναχωρει αυτο!

   • brοukios

    ΜΗ ΜΕ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ ΜΕ ΤΟ ΧΟΝΤΡΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΑΝΕΛ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΙΟΣ

  • Genesis

   Και δεν καταλαβα πως και γιατι αρχισε

   • brοukios

    ΓΙΑΤΙ ΠΕΤΑΧΤΗΚΕ ΣΤΟ ΑΣΧΕΤΟ Κ ΜΟΥ ΤΗ ΜΠΗΚΕ Η ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ. ΠΟΥ ΑΜΑ ΤΟΥ ΠΑΤΗΣΩ ΚΑΝΕΝΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΘΑ ΣΤΡΙΦΟΓΥΡΝΑ 80 ΜΕΡΕΣ

 • Spyros Spyropoulos

  Θα το πω για πολλοστη φορα, βαρειες οι ευθυνες οσων προσκαλεσαν τον σουλτανισκο στην χωρα μας…….αυριο φοβαμαι για μεγαλες προκλησεις στην Κομοτηνη………..

 • Doctor

  Αυτη η ροζ κυβερνηση εχει πραγματι την ψυχοσυνθεση των πο@@στ@ραδων να πουμε; Πληρωνει για να την πηδανε

  • Γατονι

   Κυβερνηση τραβελι

  • brοukios

   ΠΩΣ ΜΙΛΑΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΝ proud to be cartoon

   • Doctor

    Ειπε τετοιο πραγμα;Δεν το πιστεω

 • Γατονι

  Ακούστε Ερντογάν, του έχει ανοίξει 50 μέτωπα.

  • Assurbanibal

   Έχει ξεφύγει… τον ακούω κι έχω πάθει πλάκα.

   • Γατονι

    Θα του ρίξει ενα «θα τα κάνω όλα με ένα νόμο και ένα άρθρο» μόλις φύγεις και καθάρισε

    • Hercules

     θα σκίσει την συνθηκη όπως έσκησε τα Μνημόνια

  • Hercules

   είναι πονηρή αλεπού

 • Assurbanibal

  Τα θέματα του Αιγαίου έπιασε τώρα…

  • Spyros Spyropoulos

   Να δουμε εμεις τι θα πιασουμε…….

   • Hercules

    χαχαχαχαχαχχαχαχχαχαχαα χαχαχαχαχαχα

 • Assurbanibal

  Το προσφυγικό έπιασε τώρα…

 • Assurbanibal

  Τώρα τα χώνει στον Τράμπ μέσα απο το Ελληνικό κυβερνητικό μεγαρο!!!!!!!

 • Hercules

  σσσσσσ, μιλάει ο Τσιπρά !!!!!!!

 • Assurbanibal

  Ψάχνουμε την Ιαπωνία και τις άλλες 9 χώρες… χαχαχαχαχαχαχα

 • Assurbanibal

  Ωράια τα λέει τώρα ο Άλεξ.

 • Hercules

  ΑΛΕΚΟ ΣΚΗΣΕ την ΣΥΝΘΗΚΗ !!

 • Assurbanibal

  Εϊπε μουσουλμανική τη μειονότητα της Θράκης και «Ελληνική» τη μειονότητα της Τουρκίας!

  Ωραίος!

 • Assurbanibal

  Τώρα τον σκίζει με την Κύπρο «ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗ»!

  Ώωωωωπα της!

  • Spyros Spyropoulos

   Αλα της……….

   • Assurbanibal

    Τον ακούς?

    • Spyros Spyropoulos

     Οχι, ειμαι εξω!

 • Assurbanibal

  ΑΛΕΞΗ ΤΙ ΕΠΑΘΕΣ ΡΕ??? ΘΑ ΣΟΥ ΡΙΞΕΙ ΜΠΟΥΝΙΑ Ο ΕΡΝΤΟ ΡΕ!

 • Hercules

  το έμαθε καλά το κείμενο απέξω ο Αλέκος

  • Assurbanibal

   Απο την 6η δημοτικού το έχει σκονάκι ο μπαγάσας!

   • Hercules

    χαχαχαχχαχαχαχαχαχα χαχαχαχχα

 • Assurbanibal

  Έλα ΄ντάξει!

 • Assurbanibal

  Πάμε για πόλεμο… ο Έρντο τα έχει πάρει κρανίο.

  • Hercules

   λυπημένο τον βλέπω

   • Assurbanibal

    Κάτσε να δούμε τί θα πει για Κύπρο…

 • Assurbanibal

  Πάω για ψώνια. Θα πάρω τα βασικά. Ο Έρντο τον είπε μικρούλη τον Αλέξη…

 • Assurbanibal

  Έχουμε κι εμείς στρατό κατοχής στην Κύπρο?

 • Assurbanibal

  Νικάμε μάγκες! Ο Έρντο κόλωσεκαι δεν κύρηξε πόλεμο!

  • Deadpool_Nikeus

   κάτσε να πάει στη Θράκη και να επιστρέψει στη χώρα του

   • Assurbanibal

    Νικήσαμε σου λέω.

    • Deadpool_Nikeus

     μπα… δεν βλέπω «φως»

     • Assurbanibal

      Πάω να πάρω μπύρες, λέγε ότι θέλεις εσύ.

 • Assurbanibal

  Είμεθα κράτος δικαίου.

 • Hercules

  Για μένα Τσίπρας σημαίνει (ΟΧΙ=ΝΑΙ), οπότε θα δείξει το πράγμα, κάνα μήνα μετά από σήμερα

 • ARCO ARCO

  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΑΜΕ ΜΕ ΨΗΦΙΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ-ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΟΛΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΙΠΟΤΑ-Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΙΝΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΙΝΤΡΙΓΚΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΟΥΝ ΣΕ ΚΑΚΟ-ΑΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΣΤΕΦΑΝΙ ΜΕ ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑΚόκκινο στεφάνι με την σημαία της Τουρκίας κατέθεσε ο Ρ.Τ.Ερντογάν! 07/12/2017
  http://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/ellinotoyrkika/650871_kokkino-stefani-me-tin-simaia-tis-toyrkias-katethese-o
  Το στεφάνι που κατάθεσε ο Ταγίπ Ερντογάν στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη δεν ήταν το συνηθισμένο καθώς ήταν κατακόκκινο, στα χρώματα της τουρκικής σημαίας δηλαδή, με την ημισέληνο στο κέντρο.
  Πρώτη φορά κατατέθηκε τέτοιο στεφάνι.