Εξυπνη κίνηση Ισραήλ: Εβαλε την «Μις Ισραήλ» να βγάλει σέλφι με τη «Μις Ιράκ» και ακολούθησε πανδαιμόνιο!

Δημοσίευση: 18 Δεκεμβρίου 2017, 2:13 μμ | Ανανέωση: Δεκέμβριος 18, 2017 στις 2:21 μμ

Η «Μις Ιράκ» και η «Μις Ισραήλ» είχαν την ιδέα να βγάλουν μία selfie. Η «Μις Ισραήλ» ανέβασε τη φωτογραφία στο λογαριασμό της στο Instagram αποκαλώντας τη «Μις Ιράκ” καταπληκτική”. Και τότε ξεκίνησαν όλα….


Τα πιο αρνητικά σχόλια από τους χρήστες των κοινωνικών δικτύων είχαν να κάνουν με το γεγονός ότι, μεταξύ Ιράκ και Ισραήλ δεν υπάρχουν διπλωματικές σχέσεις.

Αυτό ήταν που ενόχλησε κυρίως την Σαμπρίνα Mπενουί, «φαν” του You Tube, η οποία έσπευσε να τονίσει ότι «η selfie αυτή δεν ήταν για όλα τα γούστα”. Ακόμα και Άραβες ακαδημαϊκοί που κατηγορούν το Ισραήλ για βιαιότητες, αντέδρασαν έντονα.

Σε απάντηση στα επικριτικά σχόλια, η «Μις Ιράκ» είχε γράψει στο Instagram ότι η «Μις Ισραήλ» την πλησίασε για να φωτογραφηθούν μαζί εκφράζοντας την ελπίδα για ειρήνη μεταξύ των λαών τους.

«Είπε ότι θα ήθελε να βγάλουμε μία φωτογραφία μαζί. Ο στόχος της φωτογραφίας ήταν να εκφράσουμε την ελπίδα για παγκόσμια ειρήνη», δήλωσε η Ιντάν και πρόσθεσε ότι η φωτογραφία δεν υποστήριζε σε καμία περίπτωση το Ισραήλ.


«Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη σε όποιον θεώρησε ότι η φωτογραφία είναι προσβλητική για τους Παλαιστίνιους, ήταν απλώς μια έκκληση για ειρήνη και ελπίδα για λύση στην κρίση».

Ωστόσο, στο Ισραήλ, ο εκπρόσωπος του πρωθυπουργού, Οφίρ Γκέντελμαν, επαίνεσε τη φωτογραφία, αποκαλώντας την «ένα μεγάλο μήνυμα ελπίδας για την περιοχή”

Για μία selfie η οικογένεια της «Μις Ιράκ” αναγκάστηκε να ξεσπιτωθεί αφού η φωτογραφία της πανέμορφης κοπέλας με την «Μις Ισραήλ” προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με πολλούς χρήστες να απειλούν ότι θα σκοτώσουν αυτήν και τα μέλη της οικογένειάς της.

Τη φωτογραφία της «Μις Ιράκ», Σάρα Ιντάν έχοντας στο πλευρό της την «Μις Ισραήλ», Αντάρ Γκάντελσμαν συνόδευε η λεζάντα:

«Ειρήνη και αγάπη από τη Μις Ιράκ και την Μις Ισραήλ».

Αν και στο Ιnstagram, η selfie με τις δύο κοπέλες έκανε θραύση, πολλοί χρήστες έκαναν πικρόχολα και επικίνδυνα σχόλια απειλώντας ακόμη και τα μέλη της οικογένειάς της.

Η οικογένεια της νεαρής κοπέλας από το Ιράκ, αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την πατρίδα της μετά από απειλές για τη ζωή των μελών της, όπως επιβεβαίωσε η Iντάν στη βρετανική εφημερίδα «The Independent”. H κοπέλα δεν αποκάλυψε, όμως, ούτε πού πήγαν ούτε πόσο καιρό θα παραμείνουν κρυμμένοι.

Επιπλέον, υπήρξαν έντονες αντιδράσεις στο Ιράκ και για τις φωτογραφίες της Ιντάν με μπικίνι.

«Αυτά τα δύο πράγματα δημιούργησαν μπελάδες για αυτήν στη χώρα της, όπου ορισμένοι εξαπέλυσαν απειλές εναντίον της και της οικογένειάς της, ότι δηλαδή, εάν δεν επέστρεφε στο Ιράκ και δεν κατέβαζε τις φωτογραφίες από τα social media, θα της αφαιρούσαν τον τίτλο και θα την σκότωναν,δήλωσε η «Μις Ισραήλ”, μιλώντας στο ισραηλινό τηλεοπτικό δίκτυο «Israeli TV”.

Μέχρι στιγμής, η Ιντάν, που ζει στις ΗΠΑ,δεν έχει κατεβάσει την επίμαχη φωτογραφία από το Instagram.

Όλα ξεκίνησαν στον διαγωνισμό ομορφιάς που διεξήχθη στο Λας Βέγκας τον περασμένο Νοέμβριο για την ανάδειξης της ωραιότερης γυναίκας στον κόσμο,”Μις Υφήλιος 2017″.

Λίγες ημέρες αργότερα, τα επικριτικά σχόλια από το Ιράκ πολλαπλασιάστηκαν κι έφθασαν στο σημείο ορισμένοι χρήστες να απειλούν ότι θα σκοτώσουν την πανέμορφη κοπέλα και την οικογένειά της αν δεν κατεβάσει την φωτογραφία από τα social media και δεν επιστρέψει στην πατρίδα της.

Peace and Love from Miss Iraq and Miss Israel ❤️❤️💕💕 #missuniverse

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sarah Idan (Sarai) سارة عيدان (@sarahidan) στις