Εθνικά θέματα

H επιτομή της ξεφτίλας: Καρέ καρέ η εισβολή του Ρουβίκωνα στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας - Ευτυχώς δεν έριξαν βόμβες

H επιτομή της ξεφτίλας ότι και αν λέμε. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, 15-20 μέλη του Ρουβίκωνα βγήκαν από τη στάση του μετρό έξω ακριβώς από το υπουργείο Άμυνας και τρέχοντας πέρασαν από την κεντρική πύλη και αφού διάνυσαν 200 περίπου μέτρα έφθασαν στα σκαλοπάτια του κυρίως κτηρίου του Υπουργείου και πέταξαν προκηρύξεις.

Αυτό βέβαια σημαίνει ότι θα μπορούσαν να πετάξουν μέχρι και …βόμβες αν ήθελαν!

Πόσο σοβαρά να μας πάρουν «οι απ' έξω»;

Τα μέλη του Ρουβίκωνα εισήλθαν στον χώρο του ΥΠΕΘΑ και πέταξαν προκηρύξεις, ενώ έφθασαν στον χώρο που οδηγεί στο υπουργείο και το γραφείο του υπουργού Πάνου Καμμένου, ο οποίος βρίσκεται στον Καναδά.

Εκεί, στα σκαλιά του Πενταγώνου πέταξαν κάποια φέιγ βολάν και έφυγαν τρέχοντας.

Μετά την εισβολή στο υπουργείο Άμυνας τίθεται θέμα με την ασφάλεια, καθώς 15-20 άτομα κατάφεραν να περάσουν σε ένα από τα καλύτερα φυλασσόμενα σημεία της χώρας και να φτάσουν κοντά στο γραφείο του ΓΕΕΘΑ.

Ακόμα παραμένει αδιευκρίνιστο πώς κατάφεραν να περάσουν από την πύλη.

Δείτε το βίντεο που ανήρτησε ο Ρουβίκωνας σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου

Η ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ

«Την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017, μεσημβρινές ώρες, ομάδα πολιτών εισήλθε χωρίς άδεια στον προαύλιο χώρου του στρατοπέδου “ΠΑΠΑΓΟΥ” από την Πύλη Μεσογείων και πέταξε φυλλάδια. Ακολούθως απωθήθηκαν από προσωπικό ασφαλείας του στρατοπέδου και αποχώρησαν. Για το περιστατικό ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ έχει διατάξει ΕΔΕ για την διακρίβωση των συνθηκών και αιτίων και τον καταλογισμό ευθυνών. Επίσης έχει ενημερωθεί η Ελληνική Αστυνομία».

Σύμφωνα με πηγές του Υπουργείου, ο Π. Καμμένος, σε επικοινωνία που είχε με τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ, έδωσε εντολή να αποδοθούν ευθύνες και να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι υπεύθυνοι.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...