Κοινωνία

Ψαράς βρέθηκε με το αγκίστρι του καρφωμένο στο βλέφαρό του - ΠΡΟΣΟΧΗ: Σκληρές εικόνες

Το βίντεο που ακολουθεί δεν είναι κατάλληλο για λιγόψυχους, καθώς δείχνει τη διαδικασία αφαίρεσης αγκιστριού, το οποίο έχει πιαστεί στο… βλέφαρο ενός ψαρά.

Όπως γράφει η εφημερίδα Mirror, ο Chris Sheeder είχε εκνευριστεί επειδή δεν είχε πιάσει κανένα ψάρι και με τις απότομες κινήσεις του κατάφερε το αγκίστρι του να «ψαρέψει» το βλέφαρό του. Το βίντεο δείχνει έναν φίλο του, επίσης ψαρά, να τραβά και να βγάζει το αγκίστρι, μια ανάσα από το μάτι του.

Ο Chris βρισκόταν σε διακοπές με τη γυναίκα του στην Αλάσκα, όταν έκανε μια απότομη κίνηση την ώρα που ψάρευε, επειδή είχε μόλις χάσει ένα ψάρι. Έτσι το αγκίστρι κατέληξε καρφωμένο στο βλέφαρό του.

Ο 45χρονος λέει πως ήταν τυχερός που δεν έχασε ολοκληρωτικά την όρασή του, αν και παραδέχεται πως ήταν άτυχος που, επειδή είχε βρέξει, δεν φορούσε τα γυαλιά του, όπως συνήθως, τα οποία θα τον είχαν προστατεύσει.

Χρησιμοποιώντας συγκεκριμένη τεχνική, ένας άλλος ψαράς κατάφερε να βγάλει το αγκίστρι αφήνοντας αλώβητο το μάτι του Sheeder.

«Ήταν μια τρομακτική στιγμή και δεν υπήρχε η επιλογή του νοσοκομείου καθώς ήμαστε χιλιόμετρα μακριά» περιέγραψε. «Έχω δει τέτοια πράγματα να συμβαίνουν κι έχω βγάλει αγκίστρια από πολλούς άλλους ψαράδες, αλλά ποτέ από βλέφαρα. Για μιας στιγμή πανικοβλήθηκα αλλά αφού ακόμα έβλεπα έλεγα στον εαυτό μου πως πρέπει να ηρεμήσω. Στη συνέχεια κατευθύνθηκα στον οδηγό που βοηθούσε τη γυναίκα μου και με ήρεμο τρόπο του ζήτησα να μου βγάλει το αγκίστρι. Η γυναίκα μου νόμιζε αρχικά πως έκανα πλάκα και μετά πανικοβλήθηκε κι εκείνη».

«Είναι ειρωνεία, με χτύπησε ένα αγκίστρι ενώ πάντα φοράω τα γυαλιά μου, τα είχα βγάλει επειδή είχε βρέξει, για να σκουπίσω τις σταγόνες, και ξέχασα να τα ξαναβάλω» πρόσθεσε. «Έσπασα έναν κανόνα και πλήρωσα το τίμημα, είμαι τυχερός γιατί θα μπορούσε να ήταν πολύ χειρότερα».

https://www.youtube.com/watch?v=hdW9edjbLfw

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...