Κοινωνία

Τώρα συνειδητοποίησε την πραγματικότητα - «Θέλω να πεθάνω»: Τα πρώτα λόγια του 19χρονου μοντέλου...

Την πρώτη συνομιλία με τους δικούς της ανθρώπους, αλλά και με τον δικηγόρο της Σάκη Κεχαγιόγλου είχε το 19χρονο μοντέλο από τη Λέσβο, που συνελήφθη με ποσότητες ναρκωτικών στην κατοχή της στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ.Ο γνωστός ποινικολόγος μίλησε στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου και όπως είπε η συνομιλία ήταν πολύ δύσκολη.

«Μιλήσαμε για 12-13 λεπτά. Η συνομιλία ήταν φορτισμένη καθώς η κοπέλα ξεσπούσε σε λυγμούς. Μου είπε με αναφιλητά ότι δεν θα αντέξει στη φυλακή και ότι θέλει να πεθάνει», είπε ο κ. Κεχαγιόγλου και πρόσθεσε: «Είμαι πεπεισμένος για την αθωότητα της. Μου είπε ότι είναι αθώα, ότι το σακίδιο της δόθηκε και ότι δεν ήξερε τι περιέχει αυτό που της έδωσαν. Της είπαν ότι θα την συναντήσουν στο Χονγκ Κονγκ, όπου θα έμενε στην πόλη για μια εβδομάδα».

Ο δικηγόρος δήλωσε ότι γνωρίζει το πρόσωπο που την ενέπλεξε, αλλά αρνήθηκε να το πει δημόσια καθώς όπως είπε οι έρευνες συνεχίζονται. Ο κ.Κεχαγιόγλου ανέφερε πως η κοπέλα μίλησε και με τους γονείς της για 3-4 λεπτά καθώς η επικοινωνία ήταν πολύ δύσκολη, ενώ η 19χρονη ήταν συναισθηματικά φορτισμένη. Ο κ.Κεχαγιόγλου τέλος ανέφερε πως το αδίκημα διαπράχθηκε στο Χονγκ Κονγκ και για αυτό θα πρέπει να δικαστεί εκεί.

Εν τω μεταξύ, ο ΑΝΤ1 αποκάλυψε τα τελευταία ηχητικά μηνύματα της 19χρονης πριν συλληφθεί στο Χονγκ Κονγκ.

https://www.youtube.com/watch?v=N6V8ZQJGYbo

https://www.youtube.com/watch?v=bRF7OQEBkNw

Πηγή: aixmi.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ