Κόσμος

Τρόμος στη Μαδρίτη: Μαροκινός μπούκαρε σε σχολείο και απείλησε να σφάξει μαθητές «σαν αρνιά»

Στη σύλληψη ενός 46χρονου Μαροκινού που μπούκαρε σε σχολείο της Μαδρίτης και απείλησε να σφάξει μαθητές «σαν αρνιά» προχώρησε η ισπανική αστυνομία την περασμένη Παρασκευή.

Σύμφωνα με την εφημερίδα El Mundo ο 46χρονος είχε μαζί του ένα μπουκάλι στο οποίο αρχικά υπήρχε η εκτίμηση ότι είχε μέσα δηλητήριο αλλά στη συνέχεια αποδείχθηκε ότι ήταν άδειο.

Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν στην εφημερίδα ότι ο 46χρονος που ήταν σε κατάσταση αμόκ φώναζε «ο Θεός είναι μεγάλος» (σ.σ. Αλλάχ Ακμπάρ στα αραβικά).

Κάποια στιγμή, μάλιστα, ο Μαροκινός κατάφερε να μπει σε μια αίθουσα μέσα στην οποία ήταν παιδιά ηλικίας 3 ετών. Εκεί ήταν που ένας εργαζόμενος κατάφερε να τον ακινητοποιήσει μέχρι στο σημείο να φτάσουν αστυνομικές δυνάμεις.

Το περιστατικό που προκάλεσε σοκ σε γονείς και μαθητές σημειώθηκε λίγο μετά τις 9 το πρωί της περασμένης Παρασκευής στο σχολείο Gonzalo Fernandez de Cordoba στη συνοικία Λα Λατίνα.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές