Ρωσία

Τρόμος - Η Ρωσία επιβεβαιώνει πρώτη την επιχειρησιακή ετοιμότητα του σούπερ - υπερηχητικού πυραύλου «Zircon»

Η Ρωσία μόλις επιβεβαίωσε πρώτη από όλους ότι διαθέτει  πλέον υπερηχητικά όπλα στο οπλοστάσιό της  με πυραύλους Zircon που μπορούν να κινούνται με πάνω από 6.000 μίλια / ώρα, προκαλώντας τον απόλυτο πανικό σε ΝΑΤΟ και Ουάσιγκτον .

Οι προϊστάμενοι της ρωσικής αμυντικής βιομηχανίας που δίνουν λόγο προσωπικά στον  Βλαντιμίρ Πούτιν επιβεβαίωσαν ότι «από σήμερα» ο ρωσικός στρατός έχει όπλα που υποτίθεται ότι κινούνται  μέχρι και οκτώ φορές από την ταχύτητα του ήχου.

https://youtu.be/jG_JZMpdTBg

Ο επικεφαλής του συμβουλίου άμυνας Βίκτορ Μποντάρεφ επιβεβαίωσε ότι ο πύραυλος ή κατά  άλλους  υπερηχητικό όχημα Zircon,  είναι τώρα διαθέσιμος στο οπλοστάσιο της Ρωσίας.

«Το όπλο  το οποίο  είναι ικανό για ταχύτητες 8 Mach  δοκιμάστηκε τον Ιούνιο με απόλυτη επιτυχία και εντάχθηκε στο ρωσικό οπλοστάσιο», δήλωσε ο ίδιος .

Τα υπερηχητικά όπλα βρίσκονται στο επίκεντρο της επόμενης κούρσας εξοπλισμών μεταξύ των ΗΠΑ, της Κίνας και της Ρωσίας.

Φαίνεται ότι η  Μόσχα έχει πάρει πρόωρο προβάδισμα, καθώς καυχάται ότι οι πύραυλοι της  μπορούν να νικήσουν όλα τα είδη  πυραύλων του ΝΑΤΟ, προκαλώντας πανικό και τρόμο στους επιτελείς στο Πεντάγωνο και στις Βρυξέλλες.

«Από σήμερα έχουμε στο οπλοστάσιο μας μοναδικά στρατηγικά συστήματα τακτικών πυραύλων με ισχυρούς βαλλιστικούς πυραύλους καθώς και πυραύλους Κρούζ «, δήλωσε ο Bondarev.

Ο πύραυλος  Zircon , επίσης γνωστό ως Tsirkon,  αναπτύσσεται για πάνω από 20 χρόνια από τότε που πρωτοεμφανίστηκε το 1995.

Τα ρωσικά πολεμικά πλοία,  υποβρύχια, και οι εκτοξευτές πυραύλων θα εξοπλιστούν με τέτοιους πυραύλους που είναι ικανοί για απίστευτους ελιγμούς , ενώ εξουδετερώνουν όλα τα γνωστά αμυντικά αντιπυραυλικά συστήματα.

Ο πύραυλος είναι  σχεδιασμένος να κτυπάει  εχθρικά πλοία κινούμενος λίγο πάνω από την επιφάνεια του νερού , με ταχύτητα έως και 6,138 μίλια / ώρα.

Τα  χαρακτηριστικά του υπερηχητικού  πυραύλου «Zircon»  είναι άκρως απόρρητα.  Πληροφορίες  αναφέρουν ότι το εύρος του νέου πυραύλου μπορεί να φτάσει έως 400 χιλιόμετρα, και η ταχύτητα πτήσης του είναι πάνω από έξι φορές της ταχύτητας του ήχου.

https://youtu.be/J25_pQjpFJs?t=27

Ο  υπερηχητικός βαλλιστικός  πύραυλος αυτού του τύπου είναι  ικανός να χτυπήσει οποιονδήποτε στόχο στον κόσμο μέσα σε  μια ώρα, και να διαλύσει οποιοδήποτε  σύγχρονο σύστημα αεράμυνας λόγω της υψηλής ταχύτητας του.

Επιπλέον, προβλέπεται ότι η ναυαρχίδα του Βόρειου Στόλου, και το «αδελφό»  καταδρομικό πλοίο «Ναύαρχος Ναχίμοφ», θα είναι εξοπλισμένα με δέκα  πυραυλικά συστήματα  3C-14, από τα οποία  θα είναι σε θέση να εκτοξευθούν πύραυλοι  «Onyx», «Caliber» και «Zirkon «.

Παρόμοια συστήματα αναπτύσσουν εδώ και καιρό τόσο οι ΗΠΑ όσο και η Κίνα σε ένα ιδιότυπο πόλεμο τεχνολογίας.

Επισημαίνεται ότι τα αντιπυραυλικά συστήματα  του Βρετανικού Βασιλικού Ναυτικού είναι ικανά  να καταρρίπτουν πυραύλους  με ταχύτητες έως 3 Mach , ενώ τα αντίστοιχα αμερικανικά έως 4 Mach.

Η Μόσχα επενδύει δισεκατομμύρια για να φέρει τη Ρωσία πίσω στην παγκόσμια σκηνή ως στρατιωτική υπερδύναμη στο ίδιο επίπεδο με το ΝΑΤΟ.

Αμερικανοί επιστήμονες έχουν προειδοποιήσει επανειλημμένα στο παρελθόν ότι η Ρωσία μέσα σε  15 χρόνια θα ευρίσκεται μπροστά σε όλες τεχνολογικές εξελίξεις στον αμυντικό τομέα από τις ΗΠΑ , κάτι που «αναγκάζει» την Αμερική να δράσει  εδώ και τώρα, διότι θα χάσει την πρωτοκαθεδρία πολύ σύντομα από την Μόσχα.

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές