Κοινωνία

Τραγωδία στην Κέρκυρα: 57χρονος είχε έρθει από Αγγλία για διακοπές και πνίγηκε στην κακοκαιρία

Σφοδρή κακοκαιρία που κατέληξε να γίνει φονική. Η Κέρκυρα πλήττεται από ακραία καιρικά φαινόμενα, με αποτέλεσμα ένας άνθρωπος να χάσει με τραγικό τρόπο την ζωή του.

Πρόκειται για άνδρα 57 ετών από την Αγγλία. Σύμφωνα με πληροφορίες από τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο άτυχος άνδρας έφτασε στην Κέρκυρα το πρωί της Παρασκευής, 10.11.2017 για ολιγοήμερες διακοπές. Μαζί του η σύζυγος και η κόρη του. Ο 57χρονος άνδρας ζούσε στην Αγγλία και είχε έρθει για διακοπές στη Σάντα Μπάρμπαρα – Περιβόλι Κέρκυρας.

Τα ξημερώματα της Κυριακής, 12.11.2017, ολοκληρώθηκε η επιχείρηση ανάρσυσης της σορού του από το μοιραίο όχημα. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο άνδρας δεν κατάφερε να βγει από το αμάξι του, όταν ξαφνικά στον δρόμο προς το σπίτι του ένας χείμαρρος ακινητοποίησε το όχημα.

Η σύζυγος και τα παιδιά του κατάφεραν να εγκαταλείψουν το αυτοκίνητο. Δυστυχώς εκείνος δεν τα κατάφερε και εγκλωβίστηκε στο όχημα.

Δείτετις φωτογραφίες από το μοιραίο αυτοκίνητο στο οποίο βρήκε τραγικό θάνατο ο 57χρονος

 

Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ιονίων Νήσων Ευθύμης Γεωργακόπουλος, το ΙΧ αυτοκίνητο τύπου τζιπ, που οδηγούσε ο άτυχος 57χρονος πατέρας παρασύρθηκε από το ρέμα. Το τραγικό περιστατικό συνέβη γύρω στις 22.00 το βράδυ του Σαββάτου, 11.11.2017. Αφορμή τα έντονα καιρικά φαινόμενα έπληξαν την Κέρκυρα και συγκεκριμένα τα νότια.

Μεγάλες ζημιές στην Κέρκυρα από ανεμοστρόβιλο

Εκτεταμένες είναι οι ζημιές στον περιφερειακό δρόμο της Λευκίμμης, σε σπίτια και δρόμους, από ανεμοστρόβιλο που πέρασε σήμερα το βράδυ.

Οι περιοχές που έχουν μεγάλο πρόβλημα είναι η Λευκίμμη, όπου έχει μείνει η περιοχή χωρίς ρεύμα, ενώ έχει φουσκώσει και το Ποτάμι της Λευκίμμης.

Επίσης πρόβλημα υπάρχει και στον Άγιο Γεώργιο, τα Μελίκια και το Περιβόλι. Σύμφωνα με τον Περιφεριακό Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ευθύμιο Γεωργακόπουλο, ο ανεμοστρόβιλος πέρασε από τις περιοχές Μαραθιά, Άγιο Γεώργιο, ενώ έχουν σημειωθεί και ζημιές σε κολώνες της ΔΕΗ και σπίτια,

Δείτε φωτογραφίες από τις ζημιές που προκάλεσε η κακοκαιρία στην Κέρκυρα

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...