Κόσμος

Το υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας τρολάρει την Τερέζα Μέι (εικόνα)


Μετά την προειδοποίηση της Τερέζα Μέι για τον κίνδυνο ρωσικής εμπλοκής, Ρώσοι αξιωματούχοι τρόλαραν την πρωθυπουργό της Βρετανίας στο Twitter.

Το μήνυμα του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών ήρθε σε απάντηση του tweet της Τερέζα Μέι κατά του Πούτιν. «Ξέρουμε τι κάνετε και δεν θα πετύχετε». Αυτό ήταν το μήνυμά της με αποδέκτη τη Ρωσία.

Το υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας πέρασε σήμερα (14.11.2017) στην αντεπίθεση. «Ξέρουμε τι κάνετε. Και εμείς ξέρουμε επίσης τι κάνεις. Αγαπημένη Τερέζα ελπίζουμε μια μέρα να δοκιμάσεις το κόκκινο κρασί #Massandra της Κριμαίας». Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών συνόδευε το σχόλιό του με μια φωτογραφία της Τερέζα Μέι να πίνει ένα ποτήρι κόκκινο κρασί.

https://twitter.com/mfa_russia/status/930424654858244096?ref_src=twsrc%5Etfw

Επίθεση Τερέζα Μέι στη Ρωσία

Το Massanda είναι γνωστό οινοποιείο στην Κριμαία που κατασχέθηκε από τη Ρωσία πριν από τρία χρόνια. Το είχε μάλιστα επισκεφθεί ο Βλαντιμίρ Πούτιν με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι το 2015. Είχαν ανοίξει ένα μπουκάλι του 1775 αξίας 60.000 λιρών κατά την περιοδεία τους στην εταιρεία.

Δεν είναι πρώτη φορά που οι Ρώσοι αξιωματούχοι τρολάρουν διαδικτυακά δυτικές κυβερνήσεις, πολιτικούς και οργανισμούς που εναντιώνονται στη χώρα.

Η πρωθυπουργός της Βρετανίας Τερέζα Μέι δήλωσε ότι η Μόσχα ήταν η μεγαλύτερη απειλή για την ασφάλεια της Ευρώπης. Χαρακτήρισε παράνομη την προσάρτηση της Κριμαίας, έκανε λόγο για παραβιάσεις εναέριου χώρου και για διαρκή εκστρατεία κατασκοπείας ως ένα από τα κύρια εγκλήματά της.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ