Περιβάλλον

Το πάντα που «έκλεψε» τις εντυπώσεις στις φωτογραφίες της Μελάνια Τραμπ (εικόνες)

Τον ζωολογικό κήπο του Πεκίνου επισκέφτηκε η Μελάνια Τραμπ, όπου εκεί περίμεναν να την δουν παιδάκια του δημοτικού και να βγάλουν φωτογραφίες μαζί της. Ανάμεσα σε αυτά φαίνεται βέβαια να περίμενε κι ένα πάντα, ο Γκου Γκου.

Συγκεκριμένα, η Μελάνια πήρε διάφορα μικρά δώρα από τα παιδάκια στον ζωολογικό κήπο, αλλά την ώρα που πήγε να φωτογραφηθεί μαζί τους, ένα πάντα αποφάσισε να μπει κι αυτό μέσα στο κάδρο.

Η Μελάνια μάλιστα είδε το σκανταλιάρικο πάντα, το οποίο εκείνη την ώρα έπαιρνε το γεύμα του και ρώτησε τους υπεύθυνους του ζωολογικού κήπου, οι οποίοι της είπαν πως το όνομά της στα Ιαπωνικά σημαίνει χαριτωμένο.

Πέρα από αυτό, η Μελάνια Τραμπ έκλεψε τις εντυπώσεις στο ζωολογικό κήπος, καθώς ήταν πολύ κεφάτη και χαμογελαστή. Η ίδια μάλιστα δεν χάλασε το χατίρι σε 12 παιδάκια που μαζεύτηκαν εκεί για να την δουν και τραγούδησε μαζί τους δύο τραγούδια, κουνώντας τα σημαιάκια των ΗΠΑ και της Κίνας.

«Σας ευχαριστώ πολύ» είπε η Μελάνια στα μικρά παιδιά και κατευθύνθηκε σε ένα μαγαζί με λούτρινα πάντα, όπου εκεί πήρε ένα και φωτογραφήθηκε μαζί του, λέγοντας «Ήταν υπέροχο που συνάντησα τον Gu Gu».

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...