Κοινωνία

Τέλος ο Κέβιν Σπέισι από το «House of Cards» -Τον απέλυσε το Netflix

Το Netflix τερμάτισε τη συνεργασία του με τον Κέβιν Σπέισι στο «House of Cards», ενώ αρνείται να κυκλοφορήσει ταινία με τον ηθοποιό, που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση.

Ηδη, η παραγωγή της δημοφιλούς σειράς, στην οποία ο Σπέισι υποδύεται τον πρόεδρο των ΗΠΑ Φρανκ Αντεργουντ, έχει σταματήσει από την περασμένη Τρίτη. Ο ηθοποιός Αντονι Ραπ τον κατηγορεί ότι προσπάθησε να τον αποπλανήσει το 1986, όταν ήταν 14 ετών. Ο Σπέισι απολογήθηκε για τη συμπεριφορά του και αποκάλυψε ότι είναι ομοφυλόφιλος.

«Το Netflix δεν θα εμπλακεί περαιτέρω σε παραγωγή του «House of Cards» που περιλαμβάνει τον Κέβιν Σπέισι. Θέλουμε να συνεχίσουμε τη συνεργασία με την MRC (σ.σ. την εταιρεία παραγωγής) σε αυτή την περίοδο διακοπής για να αξιολογήσουμε την πορεία μας σχετικά με τη σειρά. Επίσης αποφασίσαμε να μην προχωρήσουμε με την κυκλοφορία της ταινίας «Gore», στην οποία πρωταγωνιστεί και έχει κάνει την παραγωγή ο Κέβιν Σπέισι», αναφέρει η ανακοίνωση του Netflix, σύμφωνα με τον Guardian.

Ηδη, πριν διακοπούν τα γυρίσματα του «House of Cards», είχε ανακοινωθεί ότι η έκτη σεζόν, που ήταν στα... σκαριά, θα ήταν και η τελευταία της σειράς.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...