Κοινωνία

Σ' αυτό το κακόφημο σοκάκι της Ομόνοιας προσπάθησε να πουλήσει το κινητό της Δώρας Ζέμπερη ο δολοφόνος της

Οδός Μενάνδρου. Σε αυτό το κακόφημο σοκάκι στο κέντρο της Αθήνας ο δολοφόνος της Δώρας Ζέμπερη προσπάθησε να πουλήσει το κλεμμένο κινητό που άρπαξε από το θύμα του.

Χρήστης τοξικών ουσιών ο 58χρονος μετά τη δολοφονία ακολούθησε τη διαδρομή που ακολουθούν καθημερινά δεκάδες χρήστες τοξικών ουσιών, οι οποίοι πωλούν τα κλεμμένα κινητά για λίγα ευρώ ώστε να εξασφαλίσουν τη δόση τους.

Ο 58χρονος τοξικομανής δολοφόνος της Δώρας Ζέμπερη, μόλις δολοφόνησε την Εφοριακό και της άρπαξε το κινητό ανέβηκε στο μηχανάκι του και κατευθύνθηκε στην πλατεία Ομονοίας. Εκεί σε ένα κατάστημα της Μενάνδρου το πούλησε. Μόλις 15 λεπτά μετά τη δολοφονία της 32χρονης. Εκει άλλωστε ήταν και το τελεταίο στίγμα του κινητού, 15 λεπτά μετά το έγκλημα. Στη συνέχεια το τηλέφωνο απενεργοποιήθηκε.

Ωστόσο, το πρόσωπο του δράστη είχε καταγραφεί από την κάμερα ασφαλείας του καταστήματος αλλά και από τις κάμερες καταστημάτων πέριξ του νεκροταφείου και έτσι η αστυνομία κατάφερε μετά από συντονισμένες κινήσεις να τον συλλάβει σήμερα το πρωί.

Ο 58χρονος ομολόγησε το έγκλημα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ιρανική επίθεση στο Ισραήλ στις 14 Απριλίου 2024
Ένοπλες Συρράξεις 0

Οι Ιρανοί «τρύπησαν» το ισραηλινό σύστημα αεράμυνας Iron Dome σοκάροντας τον κόσμο (Βίντεο)-Γκουτέρες: «Ο πλανήτης δεν αντέχει άλλο πόλεμο»

Πώς κατάφεραν οι ιρανικοί πύραυλοι να διαπεράσουν το υπερσύγχρονο αντιαεροπορικό σύστημα Iron Dome που προστατεύει την...