ΗΠΑ

Συγκλονιστικές λεπτομέρειες για το μακελειό στο Λας Βέγκας - Ο δολοφόνος έριξε 1.100 σφαίρες και είχε άλλες 4.000

Συγκλονιστικές λεπτομέρειες από το μακελειό στο Λας Βέγκας εξακολουθούν να βγαίνουν στην επιφάνεια, καθώς η έρευνα συνεχίζεται από το γραφείο του Σερίφη και των βοηθών του.

Το τελευταίο στοιχείο που είδε το φως της δημοσιότητας και που αναδεικνύει το μέγεθος της παράνοιας που επικράτησε εκείνη τη βραδιά στο συναυλιακό χώρο, είναι οι πάνω από 1.100 σφαίρες που έριξε ο Στίβεν Πάντοκ, σκοτώντας 58 άτομα και τραυματίζοντας άλλα 500.

Όπως αποκάλυψε ο σερίφης του Λας Βέγκας, κατά τον έλεγχο που πραγματοποίησαν από κοινού με το FBI, στο δωμάτιο που είχε νοικιάσει στο ξενοδοχείο, βρέθηκαν άλλες 4.000 σφαίρες που δεν είχε χρησιμοποιήσει ο δράστης.

Το μεγάλο ερωτηματικό που δεν έχει απαντηθεί από την αστυνομία και τους ντεντέκτιβ, είναι το γιατί ο Πάντοκ σταμάτησε να πυροβολεί, ενώ είχε τόσες χιλιάδες σφαίρες στη διάθεσή του και τι ήταν αυτό που τον ώθησε να δώσει τέλος στη ζωή του.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ