Κοινωνία

Στα δικαστήρια της Ευελπίδων ξανά σήμερα ο δολοφόνος της Δώρας Ζέμπερη


Απολογείται σήμερα στον ανακριτή ο 58χρονος δολοφόνος της άτυχης Δώρας Ζέμπερη που ομολόγησε ότι τον περασμένο Οκτώβριο σκότωσε την 32χρονη εφοριακό στο Β' νεκροταφείο, στα Πατήσια.

Σε βάρος του, ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, ληστεία με ιδιαίτερη σκληρότητα από την οποία επήλθε θάνατος, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

«Ο πελάτης μου δεν είχε ανθρωποκτόνο πρόθεση. Πήγε να κλέψει μια τσάντα και μετά από πάλη κατέληξε σε ανθρωποκτονία» υποστήριξε από την πλευρά του ο δικηγόρος του δολοφόνου στον ΑΝΤ1.

Ισχυρίστηκε επίσης ότι την ώρα της δολοφονίας ο 58χρονος βρισκόταν σε στερητικό σύνδρομο και πως η ομολογία του δόθηκε χωρίς την παρουσία Συνηγόρου.

Ξυλοκοπήθηκε στην Ευελπίδων

Την Τετάρτη στα δικαστήρια της Ευελπίδων επικράτησε ένταση την ώρα που ο Εμμανουήλ Εσσατζανιάν-Σοροπίδης οδηγούνταν στο γραφείο του ανακριτή, η οποία έγινε ακόμα πιο μεγάλη όταν το μεσημέρι βγήκε από το γραφείο.

Συγγενείς της Δώρας αλλά και πολίτες που βρίσκονταν στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων επιτέθηκαν και παρά τον κλοιό που είχαν στήσει γύρω του οι αστυνομικοί, ξυλοκόπησαν άγρια τον κατηγορούμενο.

Οι αστυνομικοί με μεγάλη δυσκολία κατάφεραν να τον βάλουν στο αυτοκίνητο για να αποχωρήσουν.

Η μητέρα της Δώρας

Ο αδερφός και η μητέρα της Δώρας

Την ίδια ώρα η μητέρα, η οποία λιποθύμησε στο γραφείο του ανακριτή, φώναζε με λυγμούς «θάνατος στον δολοφόνο» ενώ αστυνομικοί προσπαθούσαν να συγκρατήσουν τον πατέρα ο οποίος έλεγε συνεχώς: «Αφήστε με να τον πιάσω στα χέρια μου».

Αστυνομικοί προσπαθούν να συγκρατήσουν τον πατέρα της Δώρας

Η στιγμή που βάζουν τον δολοφόνο στο αυτοκίνητο

Το βίντεο με την επίθεση μόλις βγήκε από Ευελπίδων ο δολοφόνος

https://www.youtube.com/embed/8-p3GKyjDlc

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης