Πολιτική

Σοβαρά επεισόδια στα Τρίκαλα λόγω Μιχαλολιάκου


Σοβαρά επεισόδια σημειώνονται στο κέντρο των Τρικάλων με αφορμή την άφιξη του αρχηγού της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλολιάκου.

Το ξενοδοχείο όπου γίνεται η εκδήλωση θυμίζει φρούριο και καθώς δεν κατέστη δυνατή η προσέγγισή του, οι διαμαρτυρόμενοι κατέβηκαν προς το κέντρο της πόλης.

Οι διαδηλωτές έσπασαν το ΑΤΜ και τη τζαμαρία στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο ενώ επεισόδια προκλήθηκαν στον πεζόδρομο της Ασκληπιού καθώς τελικός προορισμός τους είναι τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη γωνία Ασκληπιού και Καποδιστρίου.

Στην πόλη επιχειρούν συνολικά 11 διμοιρίες των ΜΑΤ , ενώ στον κεντρικό πεζόδρομο έπεσαν χειροβομβίδες κρότου-λάμψης.

Οι κάτοικοι των Τρικάλων είχαν «δηλώσει» την αντίθεση τους στην επίσκεψη του Χρυσαυγίτη Γενικού Γραμματέα κρεμόντας και ένα πανό «υποδοχής».


Δεν τους πτόησε η βροχή

Παρά το γεγονός ότι καιρικές συνθήκες δεν ήταν και οι ευνοϊκότερες για την διοργάνωση συλλαλητηρίου ωστόσο, εκατοντάδες άτομα βρέθηκαν στην πλατεία «Ρήγα Φεραίου» για να εκδηλώσουν την αντίδραση τους στην παρουσία του Χρυσαυγίτη Νίκου Μιχαλολιάκου στα Τρίκαλα.

https://www.youtube.com/embed/gH86ikBoZgA?feature=oembed

Το σκοτάδι ήταν επιπλέον «πονοκέφαλος» για την Αστυνομία που με μεταφερόμενες διμοιρίες ΜΑΤ από άλλες πόλεις, επιχειρούσε με προβολείς να «βλέπει» τους διαδηλωτές προκαλώντας την αντίδραση τους.

Τα συνθήματα εναντίον της Χρυσής Αυγής, της αστυνομίας αλλά και της κυβέρνησης δεν σταμάτησαν λεπτό.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές