Περιβάλλον

Σιαμαίο φίδι προκαλεί δέος (βίντεο)

Αυτό το φίδι έχει δύο κεφάλια και προκαλεί φόβο σε όσους το βλέπουν από κοντά. Δείτε πώς κινούνται στο terrarium.

Είναι κάτι που δεν το βλέπετε κάθε μέρα και ίσως κάποιοι ελπίζετε να μην το δείτε ποτέ… Τι είναι; Μία albino honduran milksnake μέδουσα με δύο κεφάλια.

Καλά ακούσατε! Υπάρχουν σιαμαία ζώα και ένα από αυτά είναι το φίδι του παρακάτω βίντεο. Ο τρόπος που κινείται το φίδι με τα δύο κεφάλια προκαλεί δέος. Είναι αξιοσημείωτο το γεγονός ότι και τα δύο κεφάλια έχουν την ικανότητα να ελέγχουν το σώμα και τις κινήσεις τους.

Παρά την ικανότητά τους να δρουν και να κινούνται προς διαφορετικές κατευθύνσεις, αφού το κάθε κεφάλι έχει τη δική του βούληση, στο βίντεο φαίνονται και τα δύο διψασμένα. Το φίδι πλησιάζει το δοχείο με το νερό και τα δύο κεφάλια πίνουν για να ξεδιψάσουν.

Για τους… ενδιαφερόμενους, το φίδι κοστίζει μόλις… 50.000 δολάρια. Δείτε το βίντεο γιατί από κοντά η εμπειρία είναι διαφορετική…

https://youtu.be/G7RdB0qM3qk

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ιρανική επίθεση στο Ισραήλ στις 14 Απριλίου 2024
Ένοπλες Συρράξεις 0

Οι Ιρανοί «τρύπησαν» το ισραηλινό σύστημα αεράμυνας Iron Dome σοκάροντας τον κόσμο (Βίντεο)-Γκουτέρες: «Ο πλανήτης δεν αντέχει άλλο πόλεμο»

Πώς κατάφεραν οι ιρανικοί πύραυλοι να διαπεράσουν το υπερσύγχρονο αντιαεροπορικό σύστημα Iron Dome που προστατεύει την...