Ρωσία

Ρώσος με «εξωγήινη» νοημοσύνη πιστεύει πράγματι πως είναι από τον...Άρη!

Ένα αγόρι από τη Ρωσία πονοκεφαλιάζει τους επιστήμονες με την ανεπτυγμένη του νοημοσύνη, αν και δεν σταματά εκεί το πράμα.

Boriska Kipriyanovich τον λένε και ζει στο Βόλγκογκραντ, αν και δεν ζούσε πάντα εκεί. Ο μικρός πιστεύει πως γεννήθηκε σε έναν «κόκκινο πλανήτη που μαστίστηκε από τον πόλεμο», πριν ξαναγεννηθεί από την ανθρώπινη μητέρα του στη Γη.

Με τα χρόνια, ο 20χρονος σήμερα Boriska έχει συναντηθεί με πλήθος καθηγητών και ακαδημαϊκών, οι οποίοι εντυπωσιάζονταν από τις προχωρημένες γνώσεις του γύρω από το πλανητικό μας σύστημα.

Η μητέρα του, γιατρός η ίδια, μας λέει ότι κατάλαβε πως το παιδί της ήταν διαφορετικό όταν δύο εβδομάδων ακόμα μπορούσε να στηρίζει το κεφάλι του χωρίς βοήθεια. Λίγων μηνών εξάλλου μιλούσε κανονικά ο μικρός και στα 1,5 του έγραφε, διάβαζε και ζωγράφιζε σαν μεγάλος.

Όταν πήγε για πρώτη φορά στον παιδικό σταθμό, ήταν πολύ πιο μπροστά από τα άλλα παιδάκια και οι βρεφονηπιοκόμοι αναγνώριζαν την ανώτερη γλωσσική του ικανότητα αλλά και την εντυπωσιακότατη μνήμη του. Για το Διάστημα μάλιστα, το μεγάλο του πάθος, οι γονείς του λένε πως δεν τον δίδαξε ποτέ και κανένας, κι όμως αυτός μιλούσε ήδη από μικρός για τη ζωή στον Άρη, το Διάστημα και τους εξωγήινους πολιτισμούς.

Θυμάται μάλιστα την πυρηνική καταστροφή του Κόκκινου Πλανήτη, που προκλήθηκε από τον πόλεμο των ντόπιων, και το γεγονός ότι οι γηγενείς αναπνέουν διοξείδιο του άνθρακα.

Τώρα που μεγάλωσε το λέει καθαρά πως είναι Αρειανός που ταξίδεψε στη Γη και έχει μάλιστα και ένα μήνυμα για μας τους Γήινους, λέγοντάς μας πως έχουμε πολλά ακόμα μυστικά να ανακαλύψουμε για τον πλανήτη μας. Και για να μας βοηθήσει, μας υποδεικνύει να κοιτάξουμε στο εσωτερικό της Πυραμίδας του Χέοπα. Ή στο αυτί της Σφίγγας…

https://www.youtube.com/watch?v=K7QEjdyDvGw

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...