Πολιτική

Π.Καμμένος: Αντίθετος με την άδεια Κουφοντίνα -Δεν εξαρθρώθηκε πλήρως η 17Ν

Την αντίθεσή του στην χορήγηση άδειας στον εκτελεστή της 17 Νοέμβρη, Δημήτρη Κουφοντίνα, εξέφρασε ο Πάνος Καμμένος.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, ΣΗΜΕΡΑ, ο υπουργός Άμυνας, τόνισε πως δεν πρόκειται για μία πολιτική απόφαση, και συμπλήρωσε πως εάν ήταν πολιτικό το ζήτημα θα είχε αντιδράσει αναλόγως.

Όπως είπε ο κ. Καμμένος, θεωρεί πως θα έπρεπε να υπάρχει ένα διαφορετικό πλαίσιο αντιμετώπισης για άτομα που δεν έχουν αποκηρύξει τα εγκλήματα που έχουν κάνει.

Παράλληλα στήριξε τις κινήσεις της κυβέρνησης τονίζοντας πως δεν είναι η πρώτη φορά που παίρνει άδεια καταδικασμένος τρομοκράτης της 17Ν, καθώς είχε προηγηθεί η άδεια στον Χριστόδουλο Ξηρό, ο οποίος δεν επέστρεψε.

Μεταξύ άλλων, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, είπε πως τα θύματα της τρομοκρατίας δεν είναι μόνο οι συγγενείς που έχουν χαθεί, αλλά και όλη η Ελλάδα. Αναφερόμενος στην Ντόρα Μπακογιάννη και τα όσα εκτυλίχθηκαν χθες στην Βουλή, είπε πως δεν είχε αντιδράσει έτσι όταν ήταν στέλεχος κυβερνητικού κόμματος, με την άδεια του Ξηρού.

Ο κ. Καμμένος είπε επίσης πως η 17 Νοέμβρη δεν εξαρθρώθηκε πλήρως, αλλά οι έρευνες σταμάτησαν με την σύλληψη των ανθρώπων που είδαμε όλοι, της ομάδας αυτής που κατέληξε στην φυλακή, ενώ συμπλήρωσε πως δεν εξαρθρώθηκαν υψηλόβαθμα στελέχη από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ