Πολιτική

«Πυρά» Χρυσόγονου για την πώληση όπλων στη Σ.Αραβία

«Δεν είναι λογικό ένας καταδικασμένος σε λαθρεμπόριο να επιθεωρεί στρατιωτικών υλικό» ανέφερε ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής Κώστας Χρυσόγονος φωτογραφίζοντας τον μεσάζοντα Βασίλη Παπαδόπουλο.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ 104,6, ο κ. Χρυσόγονος έκανε λόγο για ηθικό θέμα στην περίπτωση που σταλεί πολεμικό υλικό στη Σαουδική Αραβία ενώ σχολιάζοντας τις κινήσεις της κυβέρνησης να εμποδίσει την πρόσβαση σε απόρρητα έγγραφα για την υπόθεση , παρατήρησε ότι «τα έγγραφα αυτά δεν μπορεί να κρυφτούν για πολύ καιρό καθώς έχουν διαρρεύσει ήδη στον κ. Λοβέρδο. Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον».

Ο κ. Χρυσόγονος έθεσε επίσης τη διάσταση του αν και κατά πόσο είναι ωφέλιμη αυτή η πώληση. «Θα έπρεπε να ξέρει κανείς ποια είναι η λογική της: είναι ληγμένα ή περίπου ληγμένα; τα πουλάμε πιο ακριβά ή πιο φτηνά από ό,τι τα αγοράσαμε;» αναρωτήθηκε.

Αναφερόμενος τέλος στην αποχώρηση της Σοσιαλιστικής Τάσης της οποίας είναι ηγετικό στέλεχος από το ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι «αποχωρήσαμε γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ανοίχτηκε στην κοινωνία. Μαζικό κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έγινε ποτέ, εξακολυθεί να είναι 30.000 τα μέλη αν και στην πραγματικότητα τα ενεργά είναι λιγότερα. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μείνει κολλημένος στην εποχή του 2009 και αυτό δεν είναι δημοκρατικό και βιώσιμο».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ