Κοινωνία

Πρωτοφανές: Ηθοποιός ξυλοκόπησε τον άντρα της

Σε επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας φέρεται να εμπλέκεται η ηθοποιός Νάγια Ριβέρα, γνωστή από την μουσική τηλεοπτική σειρά «Glee», μόνο που σύμφωνα με το BBC δεν ήταν το θύμα, αλλά ο θύτης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η ηθοποιός συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου, λίγο μετά τα μεσάνυχτα (τοπική ώρα), από αστυνομικούς της κομητείας Kanawha, της δυτικής Βιρτζίνια, καθώς χτύπησε τον 34χρονο σύζυγό της Ράιαν Ντόρσεϊ, στο κεφάλι και τα χείλη.

Όπως δήλωσε ο 34χρονος, στους αστυνομικούς, το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια βόλτας με τον 2χρονο γιο τους, ενώ για να πειστούν οι αστυνομικοί τους έδειξε σχετικές φωτογραφίες που είχε αποθηκεύσει στο κινητό του.

Στην 30χρονη ηθοποιό επιβλήθηκε χρηματική εγγύηση 1.000 δολαρίων και στη συνέχεια επέστρεψε σπίτι της μαζί με τον πατέρα της.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2014 και έχουν έναν γιο. Οι φήμες για προβλήματα στη σχέση τους ξεκίνησαν πέρυσι.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...