Βόρεια Ήπειρος

Προβοκάτσιες από Αλβανούς εθνικιστές: Διαδίδουν ότι ο Ελληνικός Στρατός ετοιμάζεται να μπει στη Βόρεια Ήπειρο

Αλβανοί εθνικιστές επιχειρούν να δημιουργήσουν κλίμα ανασφάλειας στον αλβανικό λαό με αναρτήσεις στο Facebook ότι, τάχα, ο ελληνικός στρατός ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει ταραχές στη Βόρειο Ήπειρο, παρουσιάζοντας παλιές φωτογραφίες ως σύγχρονες με Βορειοηπειρώτες που υπηρέτησαν στον ελληνικό στρατό με τη σημαία της Βόρειας Ηπείρου.

Σε προβοκατόρικη ανάρτησή του, Αλβανός εθνικιστής, γράφει ψευδώς βέβαια, ότι «σε ορισμένες στρατιωτικές φρουρές ο ελληνικός στρατός έχει σηκώσει τη σημαία της νότιας Αλβανίας (Βορείου Ηπείρου). Αυτή η σημαία αντιπροσωπεύει τις σφαγές που πραγματοποίησε ο ελληνικός στρατός στα νότια της Αλβανίας το 1914. Όλα είναι συντονισμένα, η Χειμάρρα, η Κακαβιά, τα τηλέφωνα Μπουσάτι με τον Κοτζιά, συναντήσεις του Αρχιεπισκόπου Αναστάσιου με τον Τσίπρα, Κοτζιάς και Μπέζας. Τι μαγειρεύει η Ελλάδα;», αναρωτιέται ο προβοκάτορας εθνικιστής.

Είναι η κεντρική φωτογραφία, που δημοσιεύθηκε σε αλβανική εφημερίδα πριν από 3 χρόνια και παρουσιάζεται ως σημερινή.

Ενώ ακολουθούν αρκετά σχόλια από τα οποία ένα αναφέρει:

«Ο Ράμα αποδεικνύεται ξανά ότι είναι ο πιο επικίνδυνος άνθρωπος σε όλα τα παλιά αλβανικά ζητήματα. Έτσι, μπορούμε να πούμε ότι είναι πιο επικίνδυνος από τον Εσάτ Πασά που ήταν προδότης, ενώ ο Ράμα, αυτός ο καρκίνος είναι πολύ πιο επικίνδυνος από τον ψυχοπαθή Σαλί, αυτόν το κορυφαίο της πολιτικής! Ο αφανισμός του είναι απαραίτητος…».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ