Κοινωνία

Πλημμύρες και εγκλωβισμένοι στην Νέα Πέραμο από την ισχυρή βροχόπτωση (εικόνες)

Πολύ σοβαρά προβλήματα προκάλεσε η ισχυρή βροχόπτωση που έπληξε τα ξημερώματα την Νέα Πέραμο και τα Μέγαρα, με αποτέλεσμα πολλά σπίτια να πλημμυρίσουν, οι δρόμοι να μετατραπούν σε ποτάμια και να εγκλωβιστούν αυτοκίνητα, ακόμα και στην παλιά εθνική οδό Αθηνών - Κορίνθου στο ύψος εκείνο και στο ρεύμα προς Μέγαρα.

Η Πυροσβεστική έχει δεχθεί από τις 3:30 τα ξημερώματα συνολικά 57 κλήσεις για απάντληση υδάτων και παροχή βοήθειας, ενώ το μεγάλο πρόβλημα δημιούργησε η νεροποντή που έπεσε περίπου στις 5:30 το πρωί. Η κινητοποίηση είναι πολύ μεγάλη, καθώς τα προβλήματα στην περιοχή είναι σημαντικά.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες από οδηγούς που βρέθηκαν στην περιοχή, τα νερά που πλημμύρισαν τους δρόμους και τους μετέτρεψαν σε ορμητικούς χειμάρρους παρασύροντας αυτοκίνητα, που «κυλούσαν» ανεξέλεγκτα. Όπως χαρακτηριστικά είπε οδηγός που μίλησε στον Ant1, κατόρθωσε να βγει από το αυτοκίνητό του την τελευταία στιγμή πριν ο χείμαρρος το ρίξει πάνω στα βράχια.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...