Κοινωνία

«Πήγε να με βιάσει και τον σκότωσα» – Σοκάρει η ομολογία του 23χρονου

«Ο θείος μου προσπάθησε να με βιάσει και τον σκότωσα». Αυτό ισχυρίστηκε ο 23χρονος που συνελήφθη για τη δολοφονία του 54χρονου θείου του τον περασμένο Αύγουστο, σε διαμέρισμα στα Μανιάτικα του Πειραιά.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών έφθασαν στα ίχνη του από κάμερες που έδειχναν τον νεαρό να απομακρύνεται από το σημείο λίγο μετά το έγκλημα, αλλά και από τις αντιφάσεις στις οποίες έπεσε όταν κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες του STAR, ο νεαρός είχε προβλήματα λόγω χρήσης ναρκωτικών, ενώ στενός συγγενής του εκλιπόντος, έκπληκτος για τα όσα κατέθεσε ο ανιψιός, ανέφερε στον τηλεοπτικό σταθμό ότι ο δολοφονηθείς δεν είχε δείξει ποτέ κάποια ιδιαιτερότητα στο χαρακτήρα του.

Τον επισκέφθηκε για να του επιστρέψει τα λεφτά και τον σκότωσε

Ο 23χρονος επισκέφθηκε το μοιραίο απόγευμα του Αυγούστου τον θείο του προκειμένου να του επιστρέψει όπως υποστηρίζει ο ίδιος στην κατάθεσή του ένα μέρος από τα 780 ευρώ που του είχε δώσει καθώς όπως τόνισε δεν ήθελε να αισθάνεται υποχρεωμένος σε εκείνον.

«Τον επισκέφθηκα στο σπίτι του για να του επιστρέψω τα χρήματα. Ήπιαμε καφέ, κάπνισα μερικά τσιγάρα και μου μιλούσε για διάφορα θέματα. Έπειτα από ώρα άρχισε να μου λέει πόσο όμορφος ήμουν και ότι έπρεπε να βελτιώσω το ντύσιμό μου. Με έβαζε τότε να δοκιμάζω διάφορα ρούχα του. Μπλούζες, πουκάμισα και σακάκια κουστουμιών. Μάλιστα επέμενε να γδυθώ προκειμένου να δοκιμάζω τα ρούχα αλλά επειδή εγώ αρνιόμουν εκείνος μου έβγαλε μόνο την μπλούζα. Ταυτόχρονα προσπάθησε να κατεβάσει το σορτσάκι που φορούσα», υποστήριξε ο 23χρονος δράστης στην απολογία του.

Περιγράφοντας ενώπιον του ανακριτή τα λεπτά πριν δολοφονήσει τον 54χρονο εξηγεί πως: «αμύνθηκε και τον απώθησε βρίζοντάς τον».  Ωστόσο ο θείος του φέρεται να συνέχισε την επίθεσή του: «άρχισε να με χαϊδεύει ενώ ταυτόχρονα άρχισε να βρίζει τον πατέρα μου λέγοντας πως ήταν «πού…» πως «πηδ… με άντρες» και πως εγώ είμαι το ίδιο πού… όπως εκείνος και ο θείος μου και συνέχιζε να μου επιτίθεται σεξουαλικά. Ήθελε με μανία να με γδύσει και να με βιάσει!».

 Σύμφωνα πάντα με τα όσα είπε ενώπιον του ανακριτή, εκείνος θόλωσε, βγήκε εκτός εαυτού και άρχισε να χτυπάει τον θείο του: «Συνέχισε να έρχεται πάνω μου και να θέλει να με γδύσει. Άνοιξα το συρτάρι της κουζίνας και πήρα ένα μαχαίρι και αρχίσαμε να παλεύουμε.

Πάνω στην πάλη μας, εκείνος μου πήρε το μαχαίρι και με χτύπησε σε διάφορα σημεία, όπως στη γάμπα και στον καρπό. Τελικά του πήρα το μαχαίρι και ευρισκόμενος σε κατάσταση παράνοιας αφενός αλλά και άμυνας αφετέρου του κατάφερα χτυπήματα χωρίς καν να θυμάμαι τον τρόπο με τον οποίο το έκανα».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές