Κυβέρνηση

Ο Τσίπρας «γλέντησε» τον Κούλη: «Φανταστείτε να είχα και κέφια – Καληνύχτα κ. Μητσοτάκη» (βίντεο)

Προφανώς γνωρίζοντας ότι είχε πλέον «διαλύσει» στη Βουλή τον Μητσοτάκη και την σκευωρία που προσπάθησε να στήσει μαζί με το ΠΑΣΟΚ εις βάρος του Πάνου Καμμένου, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, είχε διάθεση να «γλεντήσει» τον πρόεδρο της ΝΔ, όπως φάνηκε στη δευτερολογία του.

«Περίμενα με αγωνία αν ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα ξαναπάρει τον λόγο έστω και αργά, για να δώσει μια απάντηση στις αποκαλύψεις που έκανα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός στην αρχή της δευτερολογίας του και συμπλήρωσε:

«Αντί όμως ουσιαστικής απάντησης, μου έκανε ένα ψυχογράφημα και μου είπε ότι δεν είχα τόσο μεγάλο ενθουσιασμό κι έκανα αγγαρεία. Φανταστείτε δηλαδή να είχα και ενθουσιασμό τι θα γινόταν», είπε ο κ. Τσίπρας, με αποτέλεσμα να ξεσπάσουν γέλια στην αίθουσα.

Τέλος, ο πρωθυπουργός κατηγόρησε τον κ. Μητσοτάκη ότι «στην προσπάθεια σας να δημιουργήσετε αντιπολιτευτικό λόγο εμπλέκετε το διπλωματικό σώμα και τις ένοπλες δυνάμεις και αυτό θα σας ακολουθεί σε όλη σας τη διαδρομή», ενώ τελείωσε την ομιλία του λέγοντας: «Καλή σας νύχτα κ. Μητσοτάκη».

https://youtu.be/1ULgyosK0z4

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές