Κοινωνία

Ο Αλβανός που ήρθε χωρίς χαρτιά και η 26χρονη τοξικομανής που τον σκότωσε - Πρώτο θέμα στα αλβανικά ΜΜΕ η δολοφονία -Βίντεο

Σε κατάσταση σοκ βρέθηκε η χήρα του 35χρονου Αλβανού που έπεσε νεκρός από μαχαιριά μίας 26χρονης oροθετικής τοξικομανούς στην Κρήτη, λίγες ώρες μετά την απόφαση εισαγγελέως και ανακρίτριας να αφεθεί ελεύθερη με περιοριστικούς όρους για υπόθεση ληστείας.

Όπως αναφέρει το cretalive, η 26χρονη τοξικομανής μαχαίρωσε τον 35χρονο Αλβανό ,πατέρα δύο παιδιών και γείτονα της τα μεσάνυχτα της Παρασκευής στον Ξηροπόταμο.

Η χήρα του 35χρονου μίλησε στην εκπομπή "Tatiana Live" και διαμαρτυρήθηκε για το γεγονός πως η 26χρονη είχε αφεθεί ελεύθερη με αποτέλεσμα να θρηνεί η ίδια ως θύμα τον σύζυγο της.

«Δεν υπάρχει κράτος. Γιατί την έβγαλαν έξω για να σκοτώνει ανθρώπους; Γιατί να πεθάνει ο άνδρας μου;» είπε.

«Ήταν άρρωστη και την άφησαν ελεύθερη!Τι δουλειά κάνουν; Έχει αστυνόμους εδώ;"Tόσες φορές είχαμε παρακαλέσει την αστυνομία και τους είχαμε πει πως είχαν δημιουργηθεί προβλήματα.», πρόσθεσε.

«Δε θέλω ρατσισμό, δε ξέρω αν τη δω έξω. Έφυγε ο άνδρας μου, μου άφησε δυο παιδιά μικρά!»

Πρώτο θέμα στα αλβανικά ΜΜΕ η δολοφονία του 35χρονου στο Ηράκλειο

«Δεν θέλω ρατσισμό, δεν θέλω που είμαστε από άλλη χώρα, αν τη δω έξω αυτή δεν ξέρω τι θα κάνω. Έφυγε ο άντρας μου μου άφησε δύο παιδιά μικρά.

Εγώ ξέρω τι ήταν ο άντρας μου. Ήρθε 16 χρονών στην Ελλάδα με τα πόδια. Χωρίς χαρτιά. Πού είναι το κράτος τώρα; Μιλήστε σας παρακαλώ να μην την αφήσουν έξω. Η αστυνομία ήξερε τι ήταν αυτή και την άφησαν έξω και πέθανε ο άνδρας μου.

Πού είναι ο αστυνόμος τώρα που τον έβαλα μέσα στο σπίτι μου και του είπαμε πάρτη μέσα σε παρακαλώ θα μας κάνει κακό. Που είναι που έφυγε ο άνδρας μου 35 χρονών και έμεινα με δυο παιδιά; Πού είναι;» λέει με λυγμούς η γυναίκα του θύματος…

«Δεν είχε πειράξει ούτε μύγα» λέει ο φίλος του θύματος

Στην κάμερα του Tatiana Live μίλησε και ο παιδικός φίλος του 35χρονου. Μαζί είχαν έρθει από την Αλβανία. Σχεδόν παιδιά. Μαζί στις λύπες, μαζί στις χαρές. Τους ενοχλούσε συνέχεια λέει ο φίλος το Τόνι. Και περιγράφει τις τελευταίες στιγμές του αδελφικού του φίλου, τη μοιραία νύχτα.

«Δεν είχε πειράξει ούτε μύγα, προσπαθούσε να μεγαλώσει την οικογένειά του. Ήταν στην Ελλάδα από το 96. Εδώ μεγάλωσε. Στην αρχή έκανε αγροτικές δουλειές. Μετά σε οικοδομή μέχρι τελευταία στιγμή. Είχαμε έρθει μαζί. Τρώγαμε σε ένα πιάτο, κοιμόμασταν σε ένα κρεβάτι, μέχρι που παντρευτήκαμε και οι δύο. Είχε δύο παιδάκια, ένα 7 χρονών κι ο μικρός είναι 15 μηνών. Ο μεγάλος είναι δευτέρα δημοτικού» λέει ο φίλος του Τόνι Λόκα.

«Τι μου έκανες» – Αυτά ήταν τα τελευταία του λόγια

«Ήταν η κακιά η ώρα. Ενοχλούσε συνέχεια η γειτόνισσα, δεν ήταν η πρώτη φορά. Ήταν ναρκομανής, έκανε φασαρία. Κοιμόντουσαν τα παιδιά. Και κατεβαίνει κάτω γιατί έπεσε στο αμάξι του πάνω και στη σκάλα του έριξε μαχαιριά στην καρδιά, χωρίς να το καταλάβει ο άλλος. Και το μόνο πράγμα που πρόλαβε να πει ήταν τι μου έκανες. Δεν πρόλαβε να πει τίποτ’ άλλο. Ήταν οι τελευταίες του λέξεις» λέει συγκινημένος ο φίλος του περιγράφοντας το φονικό που συγκλόνισε την Κρήτη.

«Ξεψύχησε στα χέρια της γυναίκας του»

«Το πρωί ήταν στην Ασφάλεια και το απόγευμα βγήκε. Η γυναίκα του δεν ήταν μπροστά όταν τον μαχαίρωσε ήταν πάνω στο σπίτι με τα παιδιά. Κατέβηκε στον δρόμο της και ξεψύχησε στα χέρια της…» λέει στη συγκλονιστική του μαρτυρία ο φίλος της οικένειας.

«Του χτύπησε στη μία τη νύχτα για να περάσει από το σπίτι του στο δικό της από το μπαλκόνι. Δεν της άνοιξε ήταν αργά, είχε γίνει κι άλλες φορές αυτό. Δεν ήταν η πρώτη φορά. Και πήγε αυτή και χτύπησε το αμάξι του. Και την ώρα που χτύπησε το αμάξι κατεβαίνει ο Τόνι κάτω και τρώει τη μαχαιριά. Η γυναίκα του την είδε από το μπαλκόνι να χτυπάει το αμάξι. Αλλά το μαχαίρωμα δεν το είδε γιατί ξύπνησαν τα παιδιά.

Δημιουργούσε προβλήματα, το λέει όλη η γειτονιά. Ο Τόνι μετακόμισε σε αυτό το σπίτι γιατί ήταν μεγαλύτερο, πέρυσι τον Φεβρούαριο. Η 26χρονη έμενε ήδη δίπλα» καταλήγει ο φίλος του Τόνι.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ