Κόσμος

Οι «ευχαριστίες» από το ΝΑΤΟ στους Αλβανούς για τις... περιπολίες στο Αιγαίο (βίντεο)


Η Ναυτική Διοίκηση του ΝΑΤΟ ευχαρίστησε σήμερα την Ακτοφυλακή της Αλβανίας, για την συνεισφορά της στις περιπολίες στο Αιγαίο για την αποτροπή των μεταναστευτικών και προσφυγικών ροών!

Με ανάρτησή της στο twitter ευχαρίστησε το πλήρωμα του περιπολικού της αλβανικής Ακτοφυλακής «Ορίκου», επειδή συμπλήρωσε ένα χρόνο περιπολιών στο Αιγαίο, παρέχοντας πολύτιμες πληροφορίες, σύμφωνα με το ΝΑΤΟ, σε Ελλάδα και Τουρκία αλλά και την FRONTEX.

Τα πλοία του ΝΑΤΟ θα συνεχίσουν να κάνουν την διαφορά, τονίζει η ανάρτηση, στις διεθνείς προσπάθειες να αντιμετωπιστεί η μεγαλύτερη προσφυγική και μεταναστευτική κρίση που αντιμετωπίζει η Ευρώπη.

Στόχος τονίζεται είναι η διαδικασία που μέχρι τώρα ήταν παράνομη, άτακτη και επικίνδυνη να γίνει νόμιμα, με τάξη και ασφάλεια.

https://www.youtube.com/embed/8H5MgzZegz0
https://twitter.com/NATO_MARCOM/status/933245553088929792?ref_src=twsrc%5Etfw

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...