Κοινωνία

Οι αστυνομικοί των ΜΑΤ είδαν τον πιστολέρο - Έριξε 5 με 6 σφαίρες - Πως σώθηκαν

Η παρατηρητικότητα και η επαγρύπνηση έσωσε τους αστυνομικούς των ΜΑΤ, που μέχρι και αυτή τη στιγμή εκτελούν υπηρεσία έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr, ένας από τους σκοπούς που βρισκόταν στη συμβολή της Χαριλάου Τρικούπη με την οδό Διδότου, είδε στη συνήθη κάτω πλευρά, στη συμβολή της Ζωδόχου Πηγής και Μεταξά ένα άτομο να φέρνει το χέρι σε θέση βολής χωρίς όμως να βλέπει κάποιο όπλο κι έδωσε το σύνθημα της κάλυψης. Σε κλάσματα οι συνάδελφοι του βρέθηκαν στο πεζοδρόμιο και λίγα κλάσματα δευτερολέπτου αργότερα, ο τρομοκράτης πυροβόλησε πέντε με 6 φορές, χωρίς ευτυχώς να πετύχει τον στόχο του . Όπως διαπιστώθηκε ο δράστης κρατούσε πιστόλι, πιθανών τοκάρεφ.

Για μια ακόμα φορά τρομοκράτης μιας τέτοιας ενέργειας αποχώρησε ανενόχλητος, καθώς δεν υπήρχαν αστυνομικές δυνάμεις περιφερειακά για να πραγματοποιήσουν επιχείρηση σύλληψης.

Πηγή: bloko.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ιρανοί πύραυλοι και Μοχάμαντ Μπιν Σαλμάν
Μέση Ανατολή 0

Κομβόι του ιρανικού στρατού σπεύδει άρον άρον στην Τεχεράνη (Βίντεο)-Αποκάλυψη: Οι Άραβες πρόδωσαν τους Ιρανούς βοηθώντας το Ισραήλ

Η Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ενημερώθηκαν από τους Ιρανούς για την επίθεση δύο ημέρες πριν γίνει,...