Βόρεια Ήπειρος

Οι αλβανικές αρχές κατεδάφισαν σπίτια στο χωρίο Κηπάρο της Χιμάρας

Στο χωριό Κηπαρό της Χιμάρας, η πολεοδομική υπηρεσία κατεδαφίζει κατοικίες επί της παραλιακής οδού. Σύμφωνα με τους κατοίκους, ένας εκ των ιδιοκτητών ζεί μόνιμα στην Αθήνα και δεν είχε καμία ενημέρωση πως θα του κατεδαφίσουν το σπίτι με αποτέλεσμα να μην παρίσταται. Η αστυνομία διέρρηξε το σπίτι ώστε να το αδειάσει και άφησε όλα τα υπάρχοντα στο δρόμο.

Συγγενής της οικογένειας ενημερώθηκε για την κατεδάφιση της κατοικίας από τo himara.gr και έστειλε στην ιστοσελίδα την παρακάτω δήλωση:

“Καλησπέρα σας αυτό το σπίτι που σήμερα και εγώ ενημερώθηκα μέσα από αυτό τον post ανήκει στην δική μου οικογένεια, η κατεδάφιση έγινε χωρίς κανένας να μας ενημερώσει και μετά από αυτό ο πατέρας μου βρίσκεται στο νοσοκομείο. Το κράτος είναι γελοίο ,συμπεριφέρεται άνανδρα και χωρίς καμία αξιοπρέπεια κατεδαφίζει τα σπίτια του απλού λαού .

Είναι ένα κράτος που απαρτίζεται από κλέφτες και απατεώνες οι οποίοι εισέβαλαν στο σπίτι μας και μας έκλεψαν τα υπάρχοντα χωρίς εμείς να είμαστε παρόντες. Αυτό δε θα μείνει έτσι, θα κινηθούμε δικαστικά .Πρόκειται για ένα κράτος ντροπής που επικρατεί η κλεψιά και τα ναρκωτικά !”

himara.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...