Εθνικά θέματα

Ντροπή: Κόβουν το επίδομα παραμεθορίου που είχαν ανακοινώσει ότι θα δώσουν Δεκέμβριο

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑ. Η Κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και ο ίδιος ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος προσωπικά, για μια ακόμη φορά κοροϊδεύουν εν ψυχρώ τους στρατιωτικούς, αφού με απόφαση του ΥΠΕΘΑ κόβεται τελικά η χορήγηση του επιδόματος παραμεθορίου που είχε αποφασίσει να δώσαει το ΓΕΣ τον μήνα Δεκέμβριο.

Τζάμπα χαρά έκαναν λοιπόν τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων που περίμεναν να πάρουν το επίδομα παραμεθορίου με την μισθοδοσία του Δεκεμβρίου, όπως ανέφερε έγγραφο του ΓΕΣ. Μια ημέρα μετά την σχετική ανακοίνωση, έρχεται η ΔΟΙ του υπουργείου και κόβει το επίδομα για τον Δεκέμβριο!

Η αιτία είναι ότι ακόμα δεν έχουν προσδιοριστεί τα ποσοστά των κρατήσεων υπέρ των Ταμείων, ούτε έχει αρχίσει να εφαρμόζεται το νέο μισθολόγιο.

Όπως έχουμε ήδη γράψει στο Armyvoive.gr το νέο μισθολόγιο θα αρχίσει να εφαρμόζεται από το 2018, καθώς η κυβέρνηση που το ψήφισε τον περασμένο Απρίλιο δεν ήταν έτοιμη για να το εφαρμόσει!

Δείτε τα σχετικά έγγραφα

Ο ίδιος ο Υπουργός Πάνος Καμμένος βέβαια είναι η πολλοστή φορά που εμπαίζει τους στρατιωτικούς, στους οποίους υπόσχονταν ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗ του υπόλοιπου 50% που είχε επιδικάσει το ΣΤΕ και γι’ αυτό τον είχαν ψηφίσει μαζικά. Έχουν περάσει όμως 3 χρόνια και στο συγκεκριμένο θέμα, όπως και στις άλλες υποσχέσεις, ούτε φωνή ούτε ακρόαση.

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑ, αλλά ποιός έχασε τη ντροπή για να την βρει ο Καμμένος…

armyvoice.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές