Κοινωνία

«Ντου» Λαφαζάνη και «Δεν πληρώνω» στη συνέλευση των συμβολαιογράφων για τους πλειστηριασμούς [βίντεο]



Ενταση επικρατεί έξω απο την αίθουσα όπου είναι προγραμματισμένη η γενική συνέλευση των συμβολαιογράφων, καθώς αναμένεται να λάβει απόφαση για την επανέναρξη των πλειστηριασμών.

Τα μέλη του κινήματος «Δεν Πληρώνω» με επικεφαλής τον Παναγιώτη Λαφαζάνη επιχείρησαν να μπουν στην αίθουσα και να αναβάλουν τη συνέλευση.

Οι συμβολαιογράφοι αναμένεται να λάβουν απόφαση για άρση της αποχής, ώστε να ξεκινήσουν ξανά οι πλειστηριασμοί την προσεχή Τετάρτη, όπως πιέζουν και οι θεσμοί.

«Δεν θα επιτρέψουμε τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς και την εξαθλίωση των συμπολιτών μας», τονίζουν σε ανακοίνωσή τους τα μέλη του κινήματος «Δεν πληρώνω» που προσπάθησαν να απωθήσουν τα ΜΑΤ και να μπουν στην αίθουσα ώστε να αναβληθεί η συνέλευση. Παρόντες έξω από τα γραφεία του συμβολαιογραφικού συλλόγου, στην οδό Γενναδίου, είναι επίσης τα μέλη της ενωτικής πρωτοβουλίας κατά των πλειστηριασμών.

Ιδιαίτερα σημαντική για τη διαχείριση των «κόκκινων» δανείων κρίνεται τόσο η έναρξη όσο και η κανονικοποίηση της διαδικασίας, καθώς θεωρείται ότι θα συμβάλει στην ανάδειξη των στρατηγικά κακοπληρωτών.

Δείτε την ένταση έξω από τη γενική συνέλευση των συμβολαιογράφων στο βίντεο:

 

 

https://www.youtube.com/embed/XXPfD2i41K0

i-efimerida.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...