Πολιτική

Να το success story της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - Η Διεθνής Έκθεση Κάνναβης στην Αθήνα

Τον Ιανουάριο θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα η 1η Διεθνής Έκθεση Κάνναβης στην Ελλάδα. Η έκθεση πραγματοποιείται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και θα γίνει στις 12 έως 14 Ιανουαρίου 2018 στο Κλειστό Γυμναστήριο Φαλήρου (TaeKwonDo) στην Αθήνα. 

Σκοπός της είναι να ενημερωθεί το κοινό για όλα τα προϊόντα και τις καινοτομίες που υπάρχουν στον τομέα της κάνναβης σε όλο τον κόσμο καθώς και τα τελευταία επιτεύγματα όσον αφορά την ιατρική, φαρμακευτική και βιομηχανική χρήση της κάνναβης.

Οι εκθέσεις κάνναβης δεν είναι κάτι καινούριο στην Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο αφού γίνονται παρόμοιες εκθέσεις και συνέδρια σε πάρα πολλές χώρες τα τελευταία χρόνια με μεγάλο αριθμό συμμετεχόντων.

Μάλιστα, δεν είναι μόνο εμπορικού ενδιαφέροντος, αφού όλοι οι εκθέτες θα πουλάνε τα προϊόντα τους και λιανική, ενώ θα υπάρχει και ενημερωτικό υλικό για την καλλιέργειά της.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...