Κοινωνία

Νέα Σμύρνη: Κραυγές πόνου από το σπίτι της φρίκης - «Δεν το πιστεύω ότι δεν θα ξαναγκαλιάσω τον Βασιλάκη και τον Σταύρο μου»

Λίγες ώρες μετά από την οικογενειακή τραγωδία στη Νέα Σμύρνη, η κάμερα του Star μπήκε μέσα στο σπίτι που έγινε τάφος για τα δυο ανήλικα αγοράκια, τον Σταύρο και τον Βασίλη.

Ο πατέρας τους, αφού έκλεισε πόρτες και παράθυρα στο σπίτι  στην Νέα Σμύρνη,που βλέπετε στο βίντεο, έβαλε φωτιά στο σπίτι με αποτέλεσμα να πεθάνει ο 40χρονος επισμηνίας της Πολεμικής Αεροπορίας και τα 8χρονα δίδυμα αδέλφια του.

https://youtu.be/ch3wVGOuE5A

Απειλούσε την πρώην γυναίκα του: «Θα σε σκοτώσω»

Η γειτονιά παραμένει συγκλονισμένη, ενώ όσοι ήξεραν τι συνέβαινε μεταξύ του ζευγαριού κάνουν λόγο για προσπάθεια επανασύνδεσης από την πλευρά του 40χρονου. Ωστόσο, φαίνεται πως η γυναίκα δεν γυρνούσε πίσω με αποτέλεσμα αυτό να προκαλεί την οργή του 40χρονου, όπου σύμφωνα με φίλη της πρώην του, την απειλούσε. «Θα σε σκοτώσω» φέρεται να της έλεγε.

Σε άθλια κατάσταση η μητέρα των παιδιών

Η μητέρα, σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, έχει την υποστήριξη ειδικών, καθώς σε τέτοιες περιπτώσεις εκφράζονται φόβοι ότι μπορεί να προκαλέσει κακό ακόμα και στον ίδιο της τον εαυτό.

Συγκλονίζουν τα λόγια της οικογένειας

Η οικογένεια είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση. Ειδικοί βρίσκονται στο πλευρό τους για να τους στηρίξουν ψυχολογικά.  «Δεν το πιστεύω ότι δεν θα ξαναγκαλιάσω τον Βασιλάκη και τον Σταύρο μου. Κάναμε τόσα σχέδιο για τα Χριστούγεννα» είπε η γιαγιά των αγοριών συγκινημένη.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Σοκάρει τον Μακρόν Γάλλος Στρατηγός ενώ αποχαιρετούν Οχέτινο-Νοβομπαχμούτοβκα οι Ουκρανοί-Το ρωσικό πυροβολικό εξόντωσε πιθανόν και Γάλλους Λεγεωνάριους

Το σίγουρο είναι ότι οι Ρώσοι θα φουλάρουν κατά των Ουκρανών εφόσον οι ΗΠΑ είναι απασχολημένες σοβαρά με το Ισραήλ και...