Κοινωνία

Νέα Σμύρνη: Ανείπωτος θρήνος για τα δυο αγγελούδια – Σοκαρισμένοι οι συγγενείς της μητέρας τους

Έχουν περάσει μόλις λίγες ώρες από την οικογενειακή τραγωδία στη Νέα Σμύρνη. Όταν 40χρονος πατέρας έβαλε φωτιά στο διαμέρισμά του και πέθανε μαζί με τα παιδιά του.

Ένα σπίτι γεμάτο ανθρώπους με μαύρα. Ένα σπίτι βυθισμένο στο πένθος. Είναι το σπίτι όπου μένει η μητέρα των δυο αγοριών. Των διδύμων που ο πατέρας τους τα παρέσυρε στο θάνατο όταν τα ξημερώματα του Σαββάτου (25.11.2017) έβαλε φωτιά στο διαμέρισμα όπου έμενε στη Νέα Σμύρνη.

Άνθρωποι σοκαρισμένοι από την ανείπωτη τραγωδία. Από την είδηση πως ο πατέρας που υπεραγαπούσε τα παιδιά του, τα πήρε μαζί του στο θάνατο.

Δεν το περίμεναν. Κανείς δεν το περίμενε. Αγαπούσε τα παιδιά του, λένε. Και δεν μπορούν να πιστέψουν ότι στέρησε από τον Βασίλη και τον Σταύρο τη ζωή που ο ίδιος τους έδωσε πριν από οκτώ χρόνια.

Σοκαρισμένοι οι γείτονες του 40χρονου στη Νέα Σμύρνη

Συντετριμμένοι και οι γείτονες του άντρα που δεν μπορούν να πιστέψουν πως ο φιλήσυχος άντρας πέθανε και σκότωσε τα παιδιά του.

«Δεν μπορώ να το πιστέψω. Το πρωί η ώρα 6 ήλθε ένας υπαστυνόμος και λέει: «καιγόμαστε παιδιά». Κατεβαίνουμε κάτω και είδαμε στο διαμέρισμα να βγαίνει καπνός. Μπήκαν μέσα και έβγαλαν τα παιδιά. Δεν πίστευα ότι το έχει κάνει ο μπαμπάς τους. Όταν είδα τον πατέρα λέω κάτι τρέχει.

Τα παιδιά ήταν σχεδόν συγκινημένα. Μια χαρά άνθρωπος. Αν αγαπούσε τα παιδιά του… Αν τα αγαπούσε» είπε συγκινημένος ο κ. Θεοφάνους που μένει στην μοιραία πολυκατοικία.

Δείτε τι είπε την κάμερα του Epsilon

https://youtu.be/ZhpMQtTeovg

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...