ΗΠΑ

Μελάνια Τραμπ: Οι γιαπωνέζες αμαζόνες που θα γίνουν η σκιά της! (εικόνες, βίντεο)


Η αστυνομία του Τόκυο έδωσε τα… κλειδιά της προστασίας της Μελάνια Τραμπ σε μια ομάδα που αποτελείται αποκλειστικά από γυναίκες! Η μοναδική τους αποστολή θα είναι να γίνουν η… σκιά της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ!

Η γυναικεία ομάδα που θα προστατεύσει την Μελάνια Τραμπ!

Η Μελάνια Τραμπ αναχώρησε από τις ΗΠΑ, συνοδεύοντας τον Ντόναλντ Τραμπ στην πρώτη περιοδεία του στην Ασία μετά την εκλογή του. Μια περιοδεία που σίγουρα θα έχει πολύ ενδιαφέρον. Και μόνο ο ένας σταθμός του Ντόναλντ Τραμπ αρκεί για να αντιληφθεί κανείς το γιατί.

Ποιος είναι αυτός; Η Νότια Κορέα! Μια ανάσα από τον Κιμ Γιονγκ Ουν, δηλαδή, στον οποίο ήδη ο αμερικανός πρόεδρος έστειλε χθες τελεσίγραφο, λέγοντας πως η υπομονή των ΗΠΑ εξαντλείται!

Ντόναλντ και Μελάνια Τραμπ θα φτάσουν στην Ιαπωνία την Κυριακή, 05.11.2017 για διήμερη επίσκεψη. Κι εκεί, η προστασία της Μελάνια Τραμπ θα έχει άρωμα… γυναίκας! Και μάλιστα αποκλειστικά.

Οι γυναίκες που αποτελούν την συγκεκριμένη «ειδική ομάδα» της αστυνομίας του Τόκυο φορούν μαύρα κοστούμια και λευκά πουκάμισα. Παρουσιάστηκαν επίσημα στο παλάτι του Αυτοκράτορα της Ιαπωνίας για χάρη των… μέσων ενημέρωσης χθες, Τετάρτη.

Επρόκειτο για μια άσκηση – επίδειξη της -ομολογουμένως εντυπωσιακής- εκπαίδευσής τους.

https://twitter.com/cnni/status/926353437863960576?ref_src=twsrc%5Etfw

«Τυπικά, με αυτή την ομάδα, οι Αρχές προσπαθούν να δείξουν σεβασμό και όχι να είναι παρεμβατικές» εξήγησε στο CNN ο αναλυτής Jonathan Wackrow. Είναι πρώην πράκτορας των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών και του είχε ανατεθεί η ομάδα προστασίας του προέδρου των ΗΠΑ στο παρελθόν.

«Πιστεύουν πως μια ομάδα μόνο από γυναίκες αποτελεί καλύτερη υποδοχή. Και δεν είναι ασυνήθιστο», εξηγεί ο Wackrow. Ο οποίος θυμάται επισκέψεις στην Ασία με την (σ.σ. τότε Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ) Μισέλ Ομπάμα. Και τότε είχε συμβεί κάτι ανάλογο.

Η συγκεκριμένη αστυνομική ομάδα συγκροτήθηκε ως μέρος των προετοιμασιών της Ιαπωνίας για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020, οι οποίοι θα διεξαχθούν στο Τόκυο. «Όσον αφορά στο επιχειρησιακό κομμάτι, αυτή η ομάδα μοιάζει πολύ με τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ», τονίζει ο Wackrow.

Στο Τόκυο και η Ιβάνκα Τραμπ!

Σημειώνεται πως και η κόρη του Ντόναλντ Τραμπ, Ιβάνκα, που έφτασε σήμερα στο Τόκυο θα χαίρει της προστασίας της συγκεκριμένης ομάδας της αστυνομίας. Εκεί είχε σειρά συναντήσεων και τράβηξε -όπως συνήθως- τα βλέμματα πάνω της.

Δείτε τις φωτογραφίες

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...