Αυτοδιοίκηση

Κωστής Μπακογιάννης: Σοκαρισμένος από την αποφυλάκιση του Δημήτρη Κουφοντίνα (βίντεο)


Σοκαρισμένος από την αποφυλάκιση του Δημήτρη Κουφοντίνα, δήλωσε ο γιος του δολοφονημένου από την 17 Νοέμβρη, Παύλου Μπακογιάννη, Κωστής.

 

Ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, χαρακτήρισε «σοκ», την αποφυλάκιση του εκτελεστή της 17 Νοέμβρη. «Είναι ένα σοκ. Ποτέ δεν περίμενα ότι θα το ζήσω αυτό. Ένας άνθρωπο που πισώπλατα δολοφόνησε τόσους ανθρώπους», ανέφερε.

Ο Κωστής Μπακογιάννης εξέφρασε την ανησυχία, ότι θα υπάρξουν και άλλα θύματα από τρομοκράτες. «Φοβάμαι ότι θα ξαναπάω στην κηδεία θύματος», τόνισε.
«Ο Δημήτρης Κουφοντίνας έχει καταδικαστεί για 11 δολοφονίες και είναι ένας άνθρωπος που δεν το έχει μετανιώσει. Τώρα λέμε ότι αυτός ο άνθρωπος ως δια μαγείας δεν είναι επικίνδυνος;», διερωτήθηκε.

Αναφερόμενος στην στάση της κυβέρνησης και στο γεγονός ότι δεν έχει πάρει θέση για το θέμα ο κ. Μπακογιάννης είπε: «Γιατί η κυβέρνηση δεν μιλάει ξεκάθαρα και δεν τοποθετείται. Αυτή η κυβέρνηση φωνή έχει και πάρα πολλές φορές έχει εκφράσει την γνώμη της για αποφάσεις της δικαιοσύνης. Ο πρωθυπουργός σιωπά;».
https://www.youtube.com/embed/j6JzlKlc5ZM

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...