Κόσμος

Κιλιτσντάρογλου: Έρχονται νέα στοιχεία για τις offshore της οικογένειας Ερντογάν

Ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, υποστηρίζει ότι διαθέτει ακόμη πολλά έγγραφα που στηρίζουν και επιβεβαιώνουν όσα παρουσίασε μέχρι τώρα. "Έχω και άλλα έγγραφα. Τις επόμενες ημέρες το ζήτημα αυτό θα είναι το κυρίαρχο θέμα συζήτησης", δήλωσε ο επικεφαλής της τουρκικής αντιπολίτευσης στη "Hurriyet".

Ο επικεφαλής του CHP κατηγορεί πέντε άτομα του στενού περιβάλλοντος του Τούρκου προέδρου, μεταξύ των οποίων το γιο, τον αδελφό και το γαμπρό  του, για συναλλαγές ύψους 15 εκατ. δολαρίων με offshore εταιρεία στη Νήσο του Μαν.

Ο Τούρκος πρόεδρος από την πλευρά του αρνήθηκε κατηγορηματικά τις κατηγορίες, κατηγορώντας τον Κιλιτσντάρογλου για ασύστολα ψεύδη και καλώντας τον να καταθέσει στον εισαγγελέα τα στοιχεία που διαθέτει.

Ο τελευταίος, ανταπαντώντας, όχι μόνο επιμένει στις κατηγορίες, αλλά αφήνει υπόνοιες για ξέπλυμα χρήματος και φοροδιαφυγή από το περιβάλλον του Ερντογάν.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης