Εσωτερική Ασφάλεια

Κατάντια: Ελεύθεροι με όρους οι δύο συλληφθέντες για τα επεισόδια στα Εξάρχεια - Γερμανός ο ένας...

Για την κατηγορία της κατοχής εκρηκτικών υλών σε βαθμό κακουργήματος, απολογήθηκαν σήμερα ενώπιον του 9ου τακτικού ανακριτή, δυο συλληφθέντες κατά τα επεισόδια που έλαβαν χώρα την περασμένη εβδομάδα στην περιοχή των Εξαρχείων, μετά την πορεία για την επέτειο του Πολυτεχνείου.

Οι δυο συλληφθέντες - ένας Έλληνας και ένας Γερμανός - μετά τις απολογίες τους αφέθηκαν ελεύθεροι με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συλληφθέντες μετείχαν σε ομάδα περίπου 100 νεαρών, οι οποίοι πετούσαν πέτρες και βόμβες μολότοφ.

Ωστόσο, κατά τις ίδιες πληροφορίες, δεν προέκυψε από τα στοιχεία της δικογραφίας συγκεκριμένη μαρτυρία ότι οι ίδιοι κατείχαν και πετούσαν εκρηκτικά.

Πάντως, στους δυο κατηγορούμενους επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι. Συγκεκριμένα, στον Έλληνα κατηγορούμενο επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα δύο φορές το μήνα και στον Γερμανό κατηγορούμενο εμφάνιση το πρώτο πενθήμερο κάθε μήνα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...