Αθλητισμός

«Καρφιά» από Σ.Παπασταθόπουλο: «Φταίνε παίκτες και προπονητής για τον αποκλεισμό κι ας αφήσουν τα δεν πειράζει»

«Καρφάρες» για όλους και για όλα, συμπαίκτες και προπονητή, έριξε χωρίς να κρύβεται πίσω από το δάχτυλό του ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος για τον αποκλεισμό της Εθνικής από το Μουντιάλ της Ρωσίας από την Κροατία

Ο 29χρονος δήλωσε πως θα αποχωρήσει από την Εθνική, αν αυτή αποτύχει να προκριθεί στο EURO! «Αποτύχαμε», τόνισε, ενώ δήλωσε για το 4-1 πως φταίνε όλοι -και ο προπονητής…

Δηλώσεις -ξανά- από καρδιάς του Σωκράτη Παπασταθόπουλου!

Μιλώντας στην κάμερα του ΣΚΑΪ, ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του, καθώς σημείωσε πως, ναι μεν η Εθνική έγινε ξανά ομάδα με τον Μίχαελ Σκίμπε στον πάγκο της, αλλά τόνισε πως «απέτυχε να βρίσκεται σε δεύτερη σερί μεγάλη διοργάνωση»!

Έριξε, λοιπόν, τη… βόμβα, λέγοντας πως «το EURO του 2020 θα είναι η τελευταία ευκαιρία για όλους μας, ειδικά τους μεγαλύτερους σε ηλικία. Σε διαφορετική περίπτωση, αν δεν καταφέρουμε να πάμε και σε τρίτη συνεχόμενη διοργάνωση, εγώ, προσωπικά, θα αποσυρθώ από την Εθνική. Δεν υπάρχουν ''συγγνώμη'' και ''δεν πειράζει''»!

Συμπλήρωσε, δε, αναφερόμενος στην ήττα με σκορ 4-1 από την Κροατία, στο Ζάγκρεμπ, πως «φταίμε εμείς (σ.σ. οι παίκτες) πρώτοι, αλλά φταίει και ο προπονητής».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ