Κοινωνία

Κέρκυρα: Πλακώθηκαν στο ξύλο σε τηλεοπτικό σταθμό – Οι σκηνές απείρου κάλλους επί της οθόνης [pics]

Μετά τις πρώτες βαριές κουβέντες έγιναν ένα κουβάρι μπροστά σε τεχνικούς και δημοσιογράφους. Οι εικόνες από την Κέρκυρα προκαλούν αίσθηση...

Τα επεισόδια σε τηλεοπτικό σταθμό της Κέρκυρας, που κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας, προκαλούν αίσθηση. Όλα έγιναν λίγο πριν την έναρξη τηλεοπτικής εκπομπής ανάμεσα σε μέλη του Επιμελητηρίου Κέρκυρας.

Η ένταση και οι ξυλοδαρμοί άρχισαν λίγα λεπτά πριν την έναρξη της εκπομπής «Λόγος Αντίλογος», όταν συνεργάτες και υποψήφιοι του συνδυασμού «Ανοιχτό Επιμελητήριο» επιτέθηκαν σε υποψήφιο του συνδυασμού «Επιμελητηριακή Αναπτυξιακή Συνεργασία».

Με την παρέμβαση των εργαζομένων του τηλεοπτικού σταθμού Corfu tv ευτυχώς τα επεισόδια δεν επεκτάθηκαν. Δημοσιογράφοι και τεχνικοί προσπαθούσαν να ρίξουν τους τόνους και να χωρίσουν τους πρωταγωνιστές των επεισοδίων.

Κέρκυρα: Οι εικόνες των επεισοδίων σε τηλεοπτικό σταθμό

Το θέμα, δημοσιοποίησε το πρωί ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Γιώργος Χονδρογιάννης, ο οποίος καταδίκασε τα γεγονότα.

Μεταξύ άλλων ο κ. Χονδρογιάννης υποστήριξε τα εξής: «Μετά την απρόκλητη και πισώπλατη επίθεση που δέχτηκε μέλος του Επιμελητηρίου και ο υποψήφιος με την παράταξη μου, κ. Στέφανος Σπάτουλας από υποψήφιους και συνεργάτες του αντίπαλου συνδυασμού, νιώθω την ανάγκη να προστατεύσω τα μέλη του συνδυασμού μου, καθώς και του συναγωνιζόμενου ψηφοδελτίου, αλλά και τους επιχειρηματίες της Κέρκυρας, από ανθρώπους που διεκδικούν την ψήφο και την εμπιστοσύνη τους ή θέλουν να ηγηθούν κιόλας και ενώ ευαγγελίζονται το νέο και το υγιές, με τις συμπεριφορές και τις ανήθικες ενέργειες τους, απέδειξαν ότι μόνον τη μισαλλοδοξία, το σκοταδισμό και τις πεζοδρομιακές πρακτικές υπηρετούν.

Καταγγέλλουμε την ενέργεια αυτή και θεωρούμε ότι προσβάλλει τον επιχειρηματικό κόσμο της Κέρκυρας, το θεσμό του Επιμελητηρίου και αμαυρώνει την πλέον δημοκρατική διαδικασία που είναι οι εκλογές για την ανάδειξη του Προέδρου και του Νέου Διοικητικού Συμβουλίου, που θα οδηγήσει το θεσμό σε ένα δύσκολο οικονομικά περιβάλλον, το οποίο απαιτεί σταθερότητα, οργάνωση ήθος και συνέπεια».

Πηγή: corfutvnews.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...