Κοινωνία

Κάτω Αχαΐα: Χτύπησαν, έγδυσαν και λήστεψαν ανήλικο

 

Δεν έχουν προηγούμενο τα βασανιστήρια που υπέστη ένας ανήλικος στην Κάτω Αχαΐα, από τέσσερις «νταήδες» με έναν εκ των οποίων είχε προσωπικές διαφορές. Οι δράστες τον απήγαγαν, τον έκαναν μαύρο στο ξύλο και, αφού τον λήστεψαν, τον έγδυσαν και τον παράτησαν!

Το 16χρονο θύμα κατέφυγε στους αστυνομικούς της Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας και υπέβαλε καταγγελία σε βάρος των τεσσάρων Ελλήνων ηλικίας 19, 37, 40 και 63 χρόνων, οι οποίοι τον επιβίβασαν σε με τη βία στο αυτοκίνητό τους το βράδυ της Παρασκευής και τον οδήγησαν σε μια παραλία της περιοχής, όπου άρχισαν να τον χτυπούν όλοι μαζί!

Όταν ο ανήλικος κατέρρευσε, άρπαξαν τα λίγα χρήματα που είχε μαζί του, αφαίρεσαν το κινητό του και τα ρούχα του και τον εγκατέλειψαν αιμόφυρτο βρίζοντας και απειλώντας τον! Οι αστυνομικοί αναζητούν τους τέσσερις δράστες, σε βάρος των οποίων συνέταξαν βαρύ κατηγορητήριο για αρπαγή, ληστεία, πρόκληση σωματικών βλαβών, εξύβριση και απειλή από κοινού.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης