Αρχείο

Κάλυμνος: Θρίλερ με το μυστήριο της δολοφονίας του φοιτητή – Ο Νίκος Χατζηπαύλου και τα στοιχεία κλειδιά

Νέα διάσταση δίνει στο θρίλερ της Καλύμνου η άφιξη των έμπειρων αξιωματικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής και των αξιωματικών της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της Αθήνας στο σημείο που βρέθηκε νεκρός ο άτυχος 21χρονος φοιτητής Νικόλαος Χατζηπαύλου, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής 19 Νοεμβρίου και εντοπίστηκε στις 5 το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου.

Ο Νίκος Χατζηπαύλου δολοφονήθηκε και η αστυνομία που συνεχίζει τις έρευνες περιμένει εντός της ημέρας δύο στοιχεία κλειδιά. Αυτά θα οδηγήσουν τις επόμενες κινήσεις, σε ένα θρίλερ που συγκλονίζει την Κάλυμνο...

Ο Νίκος Χατζηπαύλου βρέθηκε νεκρός και η δολοφονία του φοιτητή στην Κάλυμνο συγκλονίζει την τοπική κοινωνία και προκαλεί συζητήσεις σε ολόκληρη τη χώρα. Η αστυνομία προσπαθεί να συνθέσει τα κομμάτια στο πάζλ της εξαιρετικά μυστηριώδους υπόθεσης για να εντοπίσει τους δράστες. Εντός της ημέρας αναμένεται να έχει στα χέρια της δύο στοιχεία κλειδιά για το έγκλημα.

Πότε ακριβώς οι δράστες εκτέλεσαν το θύμα τους και πως ακριβώς έγινε η δολοφονία του φοιτητή. Αυτά θα προκύψουν από τη νεκροτομή που θα διενεργηθεί εντός της ημέρας στη Ρόδο. Εκεί θα βρεθεί το μεσημέρι η σορός του Νίκου Χατζηπαύλου με τη μητέρα του να παρακολουθεί τις εξελίξεις συντετριμμένη.

Οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο να έχει δολοφονηθεί από εμπόρους ναρκωτικών, καθώς στην συγκεκριμένη περιοχή της Καλύμνου η εγκληματικότητα καλπάζει. Ωστόσο, δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να έχει πέσει θύμα δολοφονίας από άτομο που γνώριζε με προσωπικά κίνητρα.

Τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ ​προβληματίζει η «σκηνοθεσία» που κάποιοι προσπάθησαν να στήσουν γύρω από την εξαφάνιση, αφήνοντας παπούτσια που δήθεν ανήκαν στο Χατζηπαύλου σε απόμακρη περιοχή του νησιού. Όλα τα δεδομένα και οι πληροφορίες αξιολογούνται και αναμένονται γρήγορα εξελίξεις.

Το νέο στοιχείο για τον φοιτητή

Με διαφορετικά ρούχα από αυτά που φορούσε τη μέρα που εξαφανίστηκε εντοπίστηκε νεκρός ο 21χρονος φοιτητής στην Κάλυμνο, το απόγευμα του Σαββάτου, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1. Ο φοιτητής του Μετσόβιου Πολυτεχνείου αγνοείτο από την περασμένη Κυριακή το μεσημέρι, όταν βγήκε για βόλτα με το ποδήλατο του αδελφού του. Ο νεαρός βρισκόταν για λίγες μέρες στο νησί, όπου διαμένει η οικογένειά του και θα έφευγε με το πλοίο των 19:00 για τον Πειραιά. «Θέλω να πάω μια βόλτα», ήταν τα τελευταία λόγια που είπε στη μητέρα του πριν φύγει.

Τρεις ώρες αφού έφυγε από το σπίτι δηλώθηκε η εξαφάνισή του και από εκείνη τη στιγμή άρχισαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του.

Τι «είδε» ο ιατροδικαστής στην Κάλυμνο

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Παναγιώτη Κοτρέτσο, που πραγματοποίησε την νεκροψία, ο αδικοχαμένος Νίκος έχει πολλά τραύματα. Ωστόσο, η νεκροτομή είναι αυτή που θα δείξει ποιο ήταν αυτό που του στοίχισε τη ζωή.

Ωστόσο, ο άτυχος Νίκος Χατζηπαύλου φέρει πολλαπλές κακώσεις σε όλο του το σώμα. Ο ιατροδικαστής διαπίστωσε επίσης ότι το σημείο όπου βρέθηκε ο 21χρονος φοιτητής του Πολυτεχνείου δεν είναι το σημείο του εγκλήματος. Έχασε τη ζωή του δηλαδή και στη συνέχεια «τραβήχτηκε» στο σημείο που βρέθηκε η σορός του..

Αλλού τον δολοφόνησαν και τον «πέταξαν» στο συγκεκριμένο σημείο. Στο σώμα του εντοπίστηκαν επίσης «τσιμπήματα» από ζώα.

Δολοφονία Νίκος Χατζηπαύλου: Τον σκότωσαν μετά την εξαφάνιση του

Αυτό που προκαλεί σοκ είναι το εύρημα του ιατροδικαστή ότι ο αδικοχαμένος Νίκος Χατζηπαύλου δολοφονήθηκε μετά από την εξαφάνιση του. Μάλιστα, αστυνομικοί εκτιμούν ότι δολοφονήθηκε τρεις με τέσσερις μέρες μετά από την εξαφάνιση του το μοιραίο μεσημέρι της Κυριακής (19.11.2017). Επίσης, σύμφωνα με τα ιατροδικαστικά ευρήματα, ο άτυχος φοιτητής φορούσε μόνο το ένα παπούτσι του, φόρμα κι ένα μπλουζάκι.

Η μητέρα του καταγγέλλει συγκάλυψη των τοπικών Αρχών

Συγκλονισμένη είναι η μητέρα του Νίκου Χατζηπαύλου που δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο γιος της χάθηκε τόσο άδικα… Η γυναίκα, μάλιστα, καταγγέλλει συγκάλυψη των τοπικών Αρχών. «Αυτό που θέλω να πω είναι ότι υπάρχει συγκάλυψη εδώ πέρα, από την πλευρά των Αρχών. Και δεν ξέρω και τι παίζεται στην συγκεκριμένη περιοχή.

https://www.youtube.com/watch?v=EFRCtHelGv4

Πάντως ότι υπάρχουν υποψίες και ότι υπάρχουν περίεργα πράγματα που δεν κολλάνε, υπάρχουν. Φόραγε, λέει, το ένα παπούτσι, το ένα από τα δυο. Πως βρέθηκαν παπούτσια ακριβώς το ίδιο σχέδιο και το ίδιο νούμερο από την άλλη πλευρά του βουνού; Είπε μία διασώστης ότι αυτά τα παπούτσια είναι καινούργια. Φυσικά τα παπούτσια αυτά που βρέθηκαν μπορεί να αγοράστηκαν εκ των υστέρων. Κάποιος τα αγόρασε. Ακριβώς το ίδιο νούμερο και το ίδιο σχέδιο» αναφέρει.

Η φωτογραφία σοκ

Η εικόνα που φέρνει στο φως το bloko.gr από το σημείο των ερευνών, σοκάρει. Δείχνει τον άτυχο φοιτητή στο έδαφος, πεσμένο μπρούμυτα αναφέρει δημοσίευμα. Στην πλάτη του, υπάρχουν τραύματα. Ίσως από το σύρσιμο. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης τον έσυρε για σχεδόν 50 με 60 μέτρα πριν τον αφήσει στο απόκρημνο σημείο. Εκεί όπου τον βρήκε ένα νεαρό αγόρι που το απόγευμα του Σαββάτου μάζευε ξόβεργες.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Η ΕΙΚΟΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΗ

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές