Στρατός Ξηράς

Θρίλερ με την αναφορά του Ταξιάρχου που κατήγγειλε το επεισόδιο με τον Π.Καμμένο - Στο ΓΕΣ ψάχνουν και δεν την βρίσκουν...

Θρίλερ επικρατεί με την επιστολή του ταξιάρχου που κατήγγειλε το επεισόδιο με τον Π. Καμμένο για τα πυρομαχικά. Στο ΓΕΣ προσπαθούν να βρουν που έχει υποβληθεί, κάτι μέχρι σήμερα που δεν έχει καταστεί εφικτό δημιουργώντας υποψίες και εύλογα ερωτήματα κυρίως για το πώς βρέθηκε στη Βουλή. 

Η αναφορά μετά από την κατάθεσή της στη Βουλή από τον Ανδρέα Λοβέρδο, δημοσιεύθηκε σε πάρα πολλά διαδικτυακά ΜΜΕ, αλλά και σε εφημερίδες την επόμενη ημέρα.

Δεν είχε περάσει απαρατήρητο το γεγονός ότι στο έγγραφο που διέρρευσε δεν υπήρχε ημερομηνία και υπογραφή, αλλά αυτό είχε αποδοθεί σε “παρέμβαση” εκείνου που έδωσε το έγγραφο στη δημοσιότητα.

Το περίεργο όμως είναι πως όταν προκλήθηκε το θέμα, αναζητήθηκε η αναφορά του Ταξιάρχου. Μέχρι σήμερα διαφορετικές πηγές από το ΥΠΕΘΑ, το ΓΕΕΘΑ αλλά και το άμεσα ενδιαφερόμενο ΓΕΣ διαβεβαιώνουν πως “αναφορά δεν έχει κατατεθεί”!!! Για να ακριβολογούμε: ο Ταξίαρχος συνέταξε την αναφορά του αλλά δεν την υπέβαλλε στην υπηρεσία! Η άλλη εκδοχή που έλεγε πως την “απέσυρε κατόπιν πιέσεων” δεν επιβεβαιώνεται από κανέναν.

Το ερώτημα εύλογο. Πως η αναφορά ενός αξιωματικού φθάνει μέχρι τη Βουλή, χωρίς να ΄χει υποβληθεί καν;

Η αδυναμία του ΓΕΣ να απαντήσει έχει δημιουργήσει δυσαρέσκεια στο ΥΠΕΘΑ που ζητά να μάθει πως ένα έγγραφο/αναφορά πάνω στο οποίο έχουν στηριχθεί τα ερωτήματα και οι ισχυρισμοί περί σκανδάλου στην υπόθεση πώλησης των πυρομαχικών στη Σαουδική Αραβία, δεν έχει πρωτοκοληθεί πουθενά.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ