Κοινωνία

Εργαζόμενοι σε αλυσίδα μασάζ παρενόχλησαν σεξουαλικά 180 ανυποψίαστες πελάτισσες - Μαρτυρίες που σοκάρουν (εικόνες)

Αποκαλύψεις σοκ  γυναικών που πήγαιναν σε αλυσίδα spa για να κάνουν μασάζ και δέχονταν σεξουαλική παρενόχληση κάνουν τον γύρο του κόσμου τις τελευταίες ώρες.

Eκατοντάδες γυναίκες έχουν παραδεχτεί πως έχουν δεχτεί σεξουαλική επίθεση από θεραπευτές μασάζ σύμφωνα με έκθεση της αστυνομίας την Κυριακή.

Πρόκειται μάλιστα για την τρίτη δημοφιλέστερη αλυσίδα μασάζ στην Αμερική για αυτόν τον μήνα, η οποία παρέχει υπηρεσίες σε περισσότερες από 180 γυναίκες ανά μαγαζί.

Το πιο σοκαριστικό απ΄όλα είναι όμως οι μαρτυρίες των γυναικών, οι οποίες περιγράφουν πως ένα μασάζ, το οποίο έκαναν δώρο στον εαυτό τους μετατράπηκε σε μία φρικτή εμπειρία.

Η πρώτη καταγγελία έγινε τον Μάιο του 2015 όπου Σούζαν Ινγκραμ ανέφερε πως στην έβδομη επίσκεψή της στο massage envy αισθάνθηκε τα δάχτυλα του θεραπευτή μας στα γεννητικά της όργανα.

Αν και η διευθύντρια του spa ενημερώθηκε για το συμβάν, δήλωσε στη Σούζαν πως εκείνη την στιγμή δεν μπορούσε να διακόψει το μασάζ για να ρωτήσει τον Ντάιτερ τι ακριβώς είχε συμβεί.

 Η Σούζαν Ινγκρα

Η ίδια ήταν σε κατάσταση σοκ και άρχισε να κλαίει, ενώ όταν πήγε η διευθύντρια της είπε εν τέλει πως αποκλείεται να συνέβη κάτι τέτοιο και αρνήθηκαν να την βοηθήσουν.

 Ο θεραπευτής της

Μία άλλη γυναίκα ανέφερε τον περασμένο Σεπτέμβριο πως είχε κλείσει τα μάτια της για να χαλαρώσει την ώρα του μασάζ και τότε ένιωσα ξαφνικά κάποιον να γλύφει τον κόλπο της.

  Ντάνιελ Ντικ, μάρτυρας

«Ξαφνιάστηκα και αμέσως σηκώθηκα από το κρεβάτι, ενώ εκείνη την στιγμή ο μασέρ μου άρπαξε το χέρι και με ικέτευε να τον συγχωρέσω. Του έκανα μήνυση τον ίδιο μήνα».

Ο θεραπευτής που επιτέθηκε στην Ντάνιελ Ντι και ακόμη δύο γυναίκες

Την εποχή εκείνη, άλλες δύο γυναίκες κατήγγειλαν τον ίδιο μασέρ για σεξουαλική επίθεση.

Μέχρι στιγμής περισσότερες από 180 γυναίκες κατήγγειλαν ότι έχουν πέσει θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης της μεγάλης αυτής αλυσίδας spa στις ΗΠΑ.

«Η Μassage Envy είναι συνεργάτης στο έγκλημα: Η εταιρεία spa, αξίας, δισεκατομμυρίων δολαρίων, κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση από περισσότερες από 180 γυναίκες», υποστηρίζει ένα από τα θύματα, όπως γράφει η βρετανική εφημερίδα Daily Mail.

Ο μασέρ της Ίνγκραμ είχε ομολογήσει και καταδικαστεί πέρσι σε 13 χρόνια φυλάκιση, καθώς είχε επιτεθεί και σε εννιά ακόμη γυναίκες.

Ωστόσο, μέχρι στιγμής όχι μόνο η αλυσίδα δεν έχει κλείσει η έχει αλλάξει διεύθυνση, αλλά 180 γυναίκες έχουν καταγγείλει μέχρι στιγμής πως έχουν πέσει θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης στο εν λόγω κέντρο spa.

Όσον αφορά την Massage Envy σε επίσημη δήλωσή της «έστειλε το μπαλάκι» σε όσους «τρέχουν» το κάθε κέντρο, λέγοντας πως αυτοί είναι οι υπεύθυνοι για ότι πιθανώς συνέβη.

Την υπόθεση εξετάζει η αστυνομία.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ