Κοινωνία

Επίθεση στα γραφεία του Πασοκ -Nέα συγκλονιστική μαρτυρία από αστυνομικό φρουρό: «Η βολίδα έσκαψε την κολόνα στο ύψος του κεφαλιού μου»

Μια νέα συγκλονιστική μαρτυρία του αστυνομικού φρουρού της κλούβας των ΜΑΤ έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ που έγινε στόχος επίθεσης με καλάσνικοφ το βράδυ της Δευτέρας φέρνει στη δημοσιότητα ο Ελεύθερος Τύπος.

«Τον είδα να έρχεται με προτεταμένο το όπλο. Φορούσε μαύρα ρούχα και κουκούλα. Ήταν ψηλός περίπου 1,85 ύψος» περιέγραψε στους συναδέλφους του τον δράστη.
Στη συνέχεια αποκαλύπτει, δε, ότι αυτό που τον έσωσε ήταν η κίνησή του να πέσει στο πεζοδρόμιο για να προφυλαχθεί.

«Μέχρι να καταλάβω τι συνέβαινε άκουσα τους πυροβολισμούς και έπεσα κάτω στο πεζοδρόμιο στο πεζοδρόμιο για να προφυλαχθώ. Όταν σηκώθηκα είδα το σκάψιμο της βολίδας πάνω στην κολόνα που στεκόμουν στο ύψος του κεφαλιού μου. Σώθηκα από θαύμα» είπε ο αστυνομικός-παρατηρητής.

Το βράδυ της Δευτέρας λίγο μετά την επίθεση ο αστυνομικός είχε περιγράψει πώς μια από τις σφαίρες πέρασε δίπλα από το αυτί του.

Η μαρτυρία αυτή έρχεται να «δέσει» την εκτίμηση των αστυνομικών ότι στόχος αυτών που έκαναν την επίθεση ήταν να υπάρχουν νεκροί από την επίθεση το βράδυ της Δευτέρας στη Χαριλάου Τρικούπη.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...