Πολεμική αεροπορία

Εντυπωσιάζει η ΠΑ στην Blue Flag στο Ισραήλ (βίντεο)


Σε εξέλιξη βρίσκεται η άσκηση "Blue-Flag" 2017 η μεγαλύτερη διεθνής άσκηση στην ιστορία του Ισραήλ, που ξεκίνησε στις 02/11 στην Ouvda AFB και λαμβάνουν μέρος 7 χώρες.

Στην άσκηση λαμβάνουν μέρος αεροπορικές δυνάμεις από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, την Πολωνία, την Ιταλία και την Ελλάδα - και για πρώτη φορά θα συμμετάσχουν η Ινδία, η Γαλλία και η Γερμανία.

Η άσκηση διαρκεί για δύο βδομάδες. Το Ισραήλ συμμετέχει με μαχητικά αεροσκάφη F-15, F-16I και F-16C / D, μαζί με αεροσκάφη τακτικών μεταφορών, ελικόπτερα, UAV και EW (Electronic Warfare).

Οι αμερικανικές, ελληνικές και πολωνικές αεροπορικές δυνάμεις έφθασαν με μαχητικά F-16 ενώ οι Γάλλοι "Mirage" 2000D. Οι Γερμανοί συμμετέχουν με "Eurofighter Typhoon", οι Ιταλοί με "Panavia Tornado" και οι Ινδοί με C-130J "Super Hercules".
https://twitter.com/IAFsite/status/928978056160710656?ref_src=twsrc%5Etfw

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...