Μέση Ανατολή

ΕΚΤΑΚΤΟ - Και το Κουβέιτ καλεί τους πολίτες του να φύγουν από τον Λίβανο!

Το υπουργείο Εξωτερικών του Κουβέιτ έδωσε εντολή σήμερα στους υπηκόους του εμιράτου να φύγουν αμέσως από τον Λίβανο, μετέδωσε το ειδησεογραφικό πρακτορείο Kuna.

Λίγο νωρίτερα και η Σαουδική Αραβία κάλεσε τους υπηκόους της που βρίσκονται στον Λίβανο να φύγουν "το συντομότερο δυνατόν" από τη χώρα αυτή, λίγες μόλις ημέρες μετά την αιφνιδιαστική παραίτηση του πρωθυπουργού Σαάντ Χαρίρι.

«Λόγω των συνθηκών στη Δημοκρατία του Λιβάνου, το βασίλειο (σ.σ. της Σ. Αραβίας) ζητά από τους πολίτες του που επισκέπτονται ή διαμένουν" στη χώρα αυτή να φύγουν όσο το δυνατόν συντομότερα" μετέδωσε το επίσημο ειδησεογραφικό πρακτορείο SPA επικαλούμενο μια επίσημη πηγή στο υπουργείο Εξωτερικών.

Ο αξιωματούχος αυτός έκανε επίσης έκκληση στους Σαουδάραβες να μην πάνε στον Λίβανο, κάνοντας λόγο για "την κατάσταση" σε αυτή τη χώρα, χωρίς να δώσει περισσότερες διευκρινίσεις.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...